2777
2789
اخه رفتم دکتر گفتم ب بچه سوم علاقه دارم گفت الااان بیار ک 30 سالته گفتم هنوز پسرم دومیه کوچیکه گفت پ ...

چرت میگه بابا!!!! اگر تنبلای تخمدان یا مثلا ذخیره تخمدان مشکل نداره ببین کی آمادگی داری نه که الان از ترس دو سه سال بالاتر باردار شی نتونی کنار بیای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه رفتم دکتر گفتم ب بچه سوم علاقه دارم گفت الااان بیار ک 30 سالته گفتم هنوز پسرم دومیه کوچیکه گفت پ ...

وا چه ديري

زمان مادربزرگ هامون بچه هاي اخري شون از نوه ها كوچكتر ميشه

مثلا دو تا خاله من از دو تا دختر خاله هام كوچكترن 

خاله كوچيكم با پسر خالم همسنه

عمه كوچيكه ام از دختر عمه ام كوچكتره با پسر عمم همسنه

دیگه خدایش ۴۶ و ۴۷  بالاس بابا  فکرکن بچه بره کلاس اول مادرش ۵۲ و۵۳سالشه😔فکر بچه هم باش ...

منم میگم اونموقع. 33 بیارم بچه بره کلاس اول من 40 سالمه 10 سالش بشه نزدیک 50 هستم خب زیاده

وا چه ديري زمان مادربزرگ هامون بچه هاي اخري شون از نوه ها كوچكتر ميشه مثلا دو تا خاله من از دو تا ...

قدیما زنا مشول بارداری نداشتن الان همه مشول نازایی دارن باید دست بجنبونه ادم

منم میگم اونموقع. 33 بیارم بچه بره کلاس اول من 40 سالمه 10 سالش بشه نزدیک 50 هستم خب زیاده

اینا از زاویه خودشون نگاه میکنند کسی از دریچه نگاه یه بچه نگاه نمیکنه که 

من گفتم باز نشسته؟؟؟؟ سن باروری زو گفتم بعدم اکثرا تو 27 28 دیگه زایمان کردن

اکثرا تو این سن ازدواج می کنن😐😐

ازه دیگه ی جوری می گی انگار ۳۳ سالگی طرف از کار افتادس دیگه بچش نمی شه