2777
2789

قبلناخییلی اعتقاداتم قوی بود واقعن هم هرچی از ته دلم از خدا میخاستم بهم میداد!ولی الان خییلی وقته ب هر دری میزنم خدا صدامو نمیشنوه حتی مهر امسال تنهایی از جنوب غرب کوبیدم رفتم امام زیارت رضامنی ک با اتوبوس حالم بششدت بد میشدعذابو بجون خریدم ب این امید ک باز مثل قبل اون روشنایی و زلالی رو تو روح خودم احساس کنم ب این امید ک امام رضا ضامن بشه یبار دیگه حس کنم ب خدا نزدیک حس کنم خداهوامو داره......

ولی نشد ینی نمیشه نمیدونم دیگه چکار کنم واقعن

الان حسم جوری هست ک احساس میکنم ول معطل بودم تاحالا ینی کم کم خیلی چیزا ناخودآگاه دارن ارزششون رو برام ازدست میدن و این منو میترسونه دوس ندارم بد باشم بنظرتون چیکار کنم 🙃🥲

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

عزیزم تو کانال های مذهبی عضو باش و اون مطالبو بخون باعث میشه هر روز ببینی شون یادت نره

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

منم همون یه نمه اعتقاداتی که داشتمو از داشت دادم کلا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خدا نیست گلم ازبس فرکانس دعاها تو ایران زیاده صدا به بالا نمیرسه😪ولی خب اعتقادتو نباید از دست بدی

گاهی خدا بی محل میکنه ببینه وقتی کارت گیره یادش میفتی یا نه همیشه به یادشی😜

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

هر روز قران بخون

نمازتو اول وقت بخون

شاید بعضی چیزا که خدا بهت نمیده به صلاحت نباشه

منم گاهی وقتا که فکر میکنم اعتقاداتمو از دست میدم حتی شده گاهی توی فکر خدارو انکار کردم با اینکه نماز میخونم و اینا نمیدونم چم شده هر وقت اینجوری میشم لعنت بر شیطون میگم و لا حول ولا قوه الا به لا رو میگم

این چند روز نماز شکر خوندم واقعا احساس سبکی میکنم 

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

ببین جدیدا تحت تاثیر کی هستی،مثلا دوستی که اعتقاداتش با تو متفاوته ولی تو دوستش داری،یا یه چیزی که تورو مشغول کرده و با افکار خودت متفاوته،مثلا فیلم یا سرگرمی و کانال خاصی که تحت تاثیرش هستی.

سعی کن کمرنگشون کنی و روی خودت کار کنی

اول و آخر هم توکلت به خدا باشه و از خودش کمک بخواه،به مو میرسه ولی پاره نمیشه؛مطمئن باش

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
عزیزم تو کانال های مذهبی عضو باش و اون مطالبو بخون باعث میشه هر روز ببینی شون یادت نره

👌🙏🙏🙏

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
فقط انسان باش و انسانیت داشته باش نون قلبتو میخوری و خدا برات خوبیاتو جبران میکنه

میدونی فکر میکنم ای ک اینقدر دلم شکسته دلیلش اینه که هیچ وقت هییچ وقت بد کسی رو نخواستم سعی کردم هیچ کس ازم رنجیده خاطر نشه و کلن اصول انسانیتو همیشه سعی کردم رعایت کنم ولی در عوض همه بهم پشت کردن  جواب مهربونیام با کسایی ک از خودم کمتر بودن شد تحقیر و خود بزرگ پنداریشون!!!!پس خدا چرا ب دل من نگاه نکرد هیچ وقت🙂عوض اون همه خوبی بنده هاش فقط عذابم دادن اونم نزدیکان خودم ن  غریبه ها......

تقصیر خدا نیست گلم ازبس فرکانس دعاها تو ایران زیاده صدا به بالا نمیرسه😪ولی خب اعتقادتو نباید از دست ...

😂😂مثل اون جوک ک میگفت شلوغ بود دعاها قاطی شد من مرد حامله شدم

ولی من همیشه وقتی خوشحال شدم قبل از هر کاری گفتم خدااا شکرت بعد جیغ و داد کردم ازخوشحالی☹

هر روز قران بخون نمازتو اول وقت بخون شاید بعضی چیزا که خدا بهت نمیده به صلاحت نباشه منم گاهی وقتا ...

خییلی قرآن خودندم شبهای زیادی دعای تونل خوندنم حاجت دقیقی ندارم ک بگم بخاطر فلان چیز دعامیکنم کلن غمم ب این خاطره ک حس میکنم دارم کافر میشم بعد نماز و قرآن خوندن دیگه اون حس نزدیکی ب خدا بهم دست نمیده🤦‍♀️

ببین جدیدا تحت تاثیر کی هستی،مثلا دوستی که اعتقاداتش با تو متفاوته ولی تو دوستش داری،یا یه چیزی که ت ...

👌👌🙏🙏

خییلی قرآن خودندم شبهای زیادی دعای تونل خوندنم حاجت دقیقی ندارم ک بگم بخاطر فلان چیز دعامیکنم کلن غم ...

نمیدونم واقعا چی شده

ولی لعنت بر شیطون رو زیاد بگو

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍