2777
2789
عنوان

خانمهای عزیز می خوام جارو شارژی بخرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 35734 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مدلشو هم بگید ؟چند وقته دارید؟

الان عکس نتیشو میذارم چون خونه نیستم، مال جهیزیم بوده سال ۹۶

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
تو دیج ی کالا دیدم من آره من ۷ ساله دارم دلمونتی. راضی‌ام

آره دجی کالا بلک اند داره .ببخشید زحمت میدم میشه مدل شو هم بگید .چون احتمالا دلمونتی بخرم مارک دیگه نداره

میشه مدلشو بگید؟چندوقته دارید،؟

یسال میشه، مدلش کجا نوشته شده؟ 

فقط میدونم سری ۲هست و ۱۴/۴وات هست

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
یسال میشه، مدلش کجا نوشته شده؟  فقط میدونم سری ۲هست و ۱۴/۴وات هست

نمیدونم دخترک برزین گهر عزیز .چون باید به مغازه دار مدل دقیق بگم ک همونو برام بیاره اگر عددی چیزی نوشته ردش بی زحمت بهم بگو

یسال میشه، مدلش کجا نوشته شده؟  فقط میدونم سری ۲هست و ۱۴/۴وات هست

ولت

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
نمیدونم دخترک برزین گهر عزیز .چون باید به مغازه دار مدل دقیق بگم ک همونو برام بیاره اگر عددی چیزی نو ...

عکس از قسمت نوشته ها گرفتم فرستادم