2777
2789

سلام خانما من 17 سالمه از زمانی که بچه بودم و یادمه هیچوقت مامانم منو نمی‌خواسته اینکه فکر می‌کرد پسرم و وقتی فهمید دخترم بهم علاقه ای نداد خانوادم در حد مالی کمکم میکنن ولی با هزار منت شده بود وقتایی که با مامانم بی دلیل در رو توی تاریکی روم قفل می‌کرد و کتکم میزد نزاشت هیچوقت رویایی داشته باشم با هزار کتک مجبورم کرد برم پزشکی ولی من رفتم هنر شبایی که بدون اینکه برای ناهار یا شام صدام کنن خودشون میخوردن من فقط بچه بودم مامانم دیوار وار عاشق فرزند پسره جلوی همه همیشه تحقیرم میکنه میزنمت راجبم دروغ میگه تهمت میزنه حتی قضاوتم میکنه بابام هم که تاحالا حتی یه بار هم بغلش نخوابیدم چون میگفت خوابم نمی‌بره برو سر جات مادر من به شدت شکاکه همیشه فکر میکنه دارم با پسری چت میکنم با اینکه من حتی دوست درست حسابی هم توی مدرسه نداشتم و ندارم توی فامیل همه چون دیدن مادرم بهم می محلی میکنه و میگه دنبالم نیا آبروم و میبری اونا هم سرم قلدری میکنن مسخرم میکنن حتی داییم منو میزنه همیشه هم بهم میگن روی مخ واقعا شکسته شدم الانم دارن خودشون غذا میخورن حتی اسم منم نیاوردن خیلی بیشتر از اینه چیزایی که کشیدم مخصوصا اینکه پسر خالم میتونه هر بلایی بخواد سرم میاره بدون اینکه کسی چیزی بهش بگه💔🙂

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

خوشحال میشم بگید چیکار کنم چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق کردم ولی خودکشی راه چاره نیست بنظرتون چیکار کنم..... 💔🙂

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

حالا نمیدونم پسر بودی قرار بود چه گلی به سرش بزنی، لعنت به زنای خود تحقیر نادون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال میشم بگید چیکار کنم چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق کردم ولی خودکشی راه چاره نیست بنظرتون چی ...

خودکشی راهش نیست

از مشاور کمک بگیر

باهاشون حرف بزن

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
حالا نمیدونم پسر بودی قرار بود چه گلی به سرش بزنی، لعنت به زنای خود تحقیر نادون

واقعا نمیدونم چرا اینقدر پسر پرستن ملتمون که حتی به هم جنس خودشون هم رحم ندارن بخدا مامانم میخواست چند بار از سر عصبانیت بهم چاقو بزنه💔

منم سر این رفتار های مامانم کلی گریه کردم 

الان تقریبا ۳ ساله میگم قلبم درد میکنه انگار نه انگار ولی آبجیم یه ذره سرش خورده به نیمکت میگه من نمیتونم امشب بخوابم ازم متنفره منم ازش متنفرم 💔

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
واقعا نمیدونم چرا اینقدر پسر پرستن ملتمون که حتی به هم جنس خودشون هم رحم ندارن بخدا مامانم میخواست چ ...

بی مغزی توجیهی نداره عزیزم ابزار تفکر ندارن پسرپرستا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اون ایموجی خوشحال چیه حالا آدم نمیتونه بفهمی الان خوشحالی یا ناراحت فک کن من از خونوادم کتک بخورم ای ...

خوشحال نیست وقتی خیلی ناراحتم از این استفاده میکنم

ای وایییی.چقدر بد عزیزم.منم نمیخوام توی این دنیا باشم.چونکه کسی که دوستش دارم خیلی خیلی کمرنگ شده و کم پیام میده.این منو ناراحت میکنه.سر گذشته کثیفی که داشتم.خانواده ام  منو طرد کردند.و خیلی مسایل دیگه.

منم سر این رفتار های مامانم کلی گریه کردم  الان تقریبا ۳ ساله میگم قلبم درد میکنه انگار نه انگ ...

درکت میکنم من مشکل تنفسی دارم قلبم هم شدید تیر میکشه جوری که مامانم وقتی دست میزاشت میخواست خفم کنه نفسم بند اومد💔😭