2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مننننننن عاشققققق شیپهههه کوکمین شدمممممممممممممممم  خیلیییییییی خوبننننننننننن

وایییییییییییییییی

منم آرمیییییییییممممممممممممممم

ارهههههههههههههه خیلیییییییییی

-

...

منی که نیاز دارم مامان بابام درکم کنن ))))):

امضام..

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
همیشه شنونده بودم ولی هیچ کس شنونده کافی برام نبوده خیلی از حس و حالام رو کسی نمی دونه خستم🙇🏻‍♀️

منم:((

ولی اشکال نداره 

ماها میتونیم واسه حرفا هم شنونده باشیم

-
شیپر نیستم😂😂🤭 اصولا تو کاپلا تهمین و تهکوک و کوکمین دوست دارم البته بگم بقیه هم خیلی خوبن

😂💙 

همشون خوبن باهم 

ولی واسه من کوکمین ی چیز خیلی خوبیههه اصن

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!