2777
2789

سلام

لطفا اگر کسی مشابه من بوده حالش یا راه حلی داره برام کمکم کنه. کلا به شدت گوشه گیر شدم،اصلا نمیتونم ب اطرافیان نزدیک شم و با کسی صمیمی شم و با تنها دوست صمیمیم هم ماه هاست قهرم. حوصله هیچ کسو ندارم. مخصوصا نزدیک پریودم تبدیل به یه هیولا میشم. از یک هفته قبل پریود به شدت عصبی و بداخلاق و حساس . امروز یه هفته مونده به پریودم تقریبا که سر یه موضوعی به صاحب کارم برگشتم و ادنم خیلی عصبانی شد و کلیم تیکه بارم کرد.گریه و اشکم بند نمیاد،سر هر  موضوع کوچیکی ناراحتم میشم از دست همه. بهترین کسی ک دوستش داشتم و میتونستم یه رابطه رو باهاش شروع کنم سر اخلاق تند از دست دادم. توان و حوصله بودن تو یه جمع رو ندارم،انگار حتی بلد نیستم حرف بزنم. همه هرجا میرم بهم میگن چقد تو دتتر کم حرفی،خیلی دلم میخواد حرف بزنم ولی یه کلمه حرف ب زبونم نمیاد، دل و دماغ یه عکس گرفتن ندارم،چند روز پیش سرکار میخواستن عکس بگیرن منو ب زور بردن با اینکه ۲۴ سالمه اوج جوونی و زیبایی. حس میکنم روانم خیلی آسیب دیده اخیرا و به شدت ناراحتم. چیزی هست که بخورم آرامش بگیرم و حالم بهتر شه یا روانشناس مناسبمه یا روانپزشک؟!!!!

خدا کنارمه😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو روانپزشک تست افسردگی میگیره، نیاز باشه دارو میده بعدم میفرستت پیش روانشناس.. 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

چقدر شبیه منی 

اول باید بری پیش روانشناس بعد اون اگه صلاح بدونه نامه می‌فرسته بری پیش روانپزشک تو این زمینه پرونده تشکیل بدی

اما بگم من همه ی این راها رو رفتم ذره ای تاثیر نداشت مشکل از جای دیگه بود