2777
2789
عنوان

درد و دل منو میشنوید 😢

201 بازدید | 10 پست

سلام من همیشه با پول خواستن از شوهرم مشکل دارم اگه راهنمایی دارید ممنون تونم 😘

هفته پیش عروسی دختر داییم بود از ۲۰روز قبلش به شوهرم میگفتم پول میگفت ندارم. گذشت ۳روز قبل عروسی رفتم بازار شوهرم که فهمید گفت چیزی خریدی ؟ منم گفتم نه فقط نگاه کردم مگه قیمتا رو نمیدونی. فرداش وقتی سر کار بود زنگ زد گفت اگه میخوای بری خرید تا از کسی برات قرض بگیرم منم گفتم نه نمیخوام. تقریبا ۶ روز پیش بود و دیگه باهاش سنگين شدم و حرف نزدم.من انتطار دارم بگه عزیزم عروسی دعوتی این پول هرچی دوست داری بخر ...الان اگه تا یکماهم باهاش حرف نزنم اون اصلا محل نمیذاره دلم هم ازش صاف نمیشه که خودم صلح کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بهش گفتی نه که! بعدم زبون نرم داشته باش بگو من پول دارم اما چون تو مردمی تکیه گاهمی وقتی خودت به فکر باشی و برام پول بریزی من احساس میکنم خوشبخت ترین زن دنیام. از این حرفا خودت بشین فک کن چیا دیگ میتونی بگی من با همین روش با اینکه سرکار میرم هر ماه ب حسابم پول می‌ریزه

عزیزم نیاز هات رو قشنگ بگو میخوام برم عروسی نیاز به لباس دارم وقتی گفت قرض کنم بگو آره دیگه چرا باهاش تعارف میکنی 

بدعادتش کردی 

مرد نیاز داره به اینکه حس کنه میتونه نیازهات رو تامین کنه با سیاست حرف بزنی حله

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مرسی که جواب دادی عزیزم. ولی من واقعا پول نداشتم خانه دارم

خب بگو دوست دارم بدون اینکه بگم برام پول بریزی بگو اینجوری احساس غرور میکنم ک همچین همسر مهربون و با فکری دارم. کلا تا جایی ک میتونی از همسرت تعریف کن ب مرور زمان میبینی چقدر ب حرفت می‌کنه

شاید الان بگید خوب حتما نداشته.شوهرم شغلش آزاده و دوتایی میره سرکار اما به من میرسه میگه ندارم بهتری ...

سلام. ببین هرمردی یه جوری رام میشه  سعی کن اون راه را پیدا کن. شوهرت خسیس نیست  ولی به قول اصفهانیا سوک خورشو پیدا کن تا جواب بده  اگردیدی خسیس هست که دیگه واویلاااا. تو یه کتاب قدیمی خوندم یه بار که نوشته شده بود زن مار رو روی سینه اش ببینه بیشتر دوست داره تا شوهرخسیس رو روی سینه اش ببینه این را بدون که خساست هیچ دارویی جز مرگ نداره  خدا کنه خسیس نباشه

با یاد خدا دلها ارام میگیرد