2777
2789
عنوان

مامانم از خونه بیرونمون کرد

914 بازدید | 25 پست

سلام خیلی ناراحتم کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم یا درد دل کنم میشه کمکم کنید 

ما دوسال ازدواج کردیم خانواده همسرم هیچی بهش پول ندادن حتی وسیله های خونمون رو خودش گرفت قسطی در صورتی که دست باباش پول داشت خونه بابای منم دو طبقه هست بابا گفت بیای طبقه بالا شما بشینید من قبول نکردم چون جلوی خانواده ی همسرم گفت اونا از خداشون بود با اسرار همسرم قبول کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال اول که کلا همسرم قسط وسیله هارو میداد هیچی نتونستیم پول پس‌انداز کنیم با وجود اون شرایط من باردار شدم ناخواسته اونم سقط شد و واقعا شرایط سختی بود الانم ی مقداری پس‌انداز داریم اما واقعا نمیشه با اون پول خونه گرفت 

چرا انقدر توقع کمک از خانواده ها دارید؟! اگر از پس هزینه ها برنمیاید اصلا چرا ازدواج میکنید ؟؟؟؟

ما از خانواده ها توقعی نداریم ناراحتی من از اینکه همسرم ۱۵ سال کار کرده پول هاش کجاست ؟؟؟ این توقع زیادی 

یا خانواده خودم ما نگفتیم خونشون رو بدن الانم من شرایطش ندارم از اینجا برم اگه بابای من خونشو نمی‌دادم پدر شوهرم مجبور میشد یکجا برامون بگیره پس از اول اشتباه بوده 

خب چرا بیرون کرد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ما از خانواده ها توقعی نداریم ناراحتی من از اینکه همسرم ۱۵ سال کار کرده پول هاش کجاست ؟؟؟ این توقع ز ...

خب از همسرتون نپرسیدید ک پس اندازش رو چه کرده؟؟ 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اطرافیان ما اینطور نیستند تنها چیزی که از بچه هاشون میخوان محبت و احترامه

شايد اطرافيان شما اينجوري ان 

ولي در كل هم از لحاظ اخلاقي و هم شرعي خانواده پسر بايد كمكش كنند تا هرجايي كه در توانشونه!!!! نه اجبار و زحمت