2777
2789
عنوان

سن بارداری مناسب

426 بازدید | 15 پست

بچه ها بنظرتون برا یه خانم ک دوتا دختر ۱۸ ساله و ۱۴ساله داره دیگه دیر شده برا بچه سوم جواب بدین میام میخونم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا موافق فاصله سنی زیاد بین بچه ها نیستم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دلیلش.؟

بچه کوچیک عین تک فرزند بزرگ میشه، با اون فاصله زیاد بین خواهرا هیچ وجه مشترکی باهاشون نخواهد داشت

نه اون بچه همبازی خواهراشه نه خواهراش درکی ازش دارن

پدر و مادر ۱۹ سال قبل اولین بچه شون بدنیا اومده پس اون حس ذوق و حوصله ای که واسه بچه اول داشتن وجود نداره

تا زمان مدرسه که الان خیلی خیلی بیشتر رسیدگی لازمه دیگه یکی ممکنه ازدواج کرده باشه یکی دانشگاهیه، پدر و مادر هم سالها از اون فضا دور رودن و توقعاتشون در حد همون سالهای قبل و بچه اول دومه دیگه حوصله ندارن تمام وقت بشینن با یکی کار کنن مثلا همین کلاسای آنلاین رو ببین!

اونقدر دلایلش زیاده که واقعا در توان من نیست تایپ کنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه کوچیک عین تک فرزند بزرگ میشه، با اون فاصله زیاد بین خواهرا هیچ وجه مشترکی باهاشون نخواهد داشت ن ...

خیلی قانع کننده بود مرسی.امیدوارم برامن۵سال فاصله خواهندداشت پشیمون نشم هرچندخداخواسته بود

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
خیلی قانع کننده بود مرسی.امیدوارم برامن۵سال فاصله خواهندداشت پشیمون نشم هرچندخداخواسته بود

۳ تا ۵ سال بهترین فاصله سنی هستش

من خودم اگر روزی روزگاری قصد کنم بچه دوم بیارم تو این فاصله اگه نیارم دیگه هرگز نمیارم