itsmeee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 313 عنوان یکنواختی زندگی 😮💨 70 بازدید | 3 پست زندگی شماهم یکنواخت شده؟ من کل زندگیم شده کار کردن حتی حوصله یه رستورارن رفتنم ندارم .دوستی ام ندارم که یه مسافرت برم. به قدری درگیر روزمرگی شدم ک تصمیم داشتم استعفا بدم 🙁 راه کار بدین 1401/09/13 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماداگاسكار عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 499 منم همينطورمقبلا شاغل بودم الان خانه دارمدر هر دو حالت دچار روزمرگى شدمهمه روزام مثل همههر شب موقع خواب ميگم فردام يه روز تكراريه مثل امروز اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣
itsmeee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 313 منم همينطورم قبلا شاغل بودم الان خانه دارم در هر دو حالت دچار روزمرگى شدم همه روزام مثل همه هر ش ... من فک میکردم متاهل ها وقت سرخاروندن ندارن
ماداگاسكار عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 499 من فک میکردم متاهل ها وقت سرخاروندن ندارن تا وقتى بچه نباشه وقتت خيلى ازاده اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣