2777
2789

من کلا در حال داد زدنم دیوونه شدم از دستشون همش با هم دعوا میکنن. خدا صبر بده بهم 😭😭😭

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بیشتر بهش آزادی عمل میدم تا جایی ک ب خودش آسیب نزنه اما خب منم ادمم یه وقتایی بی حوصله میشمو کنترل از دستم خارج میشه اما از زمانی ک بکن نکن هامو کمتر کردم فوق العاده لجبازیاش کم شده و حرف گوش کن شده در کل واقعا بچه خوبیه و خیلی درکم میکنه ب خصوص الان ک باردارم همه اینا بخاطر صبوریا و وقتی بوده ک پاس گذاشتم و سکوت کردم نمیگم تنبه نکردم اما از اشتباهام درس گرفتم و کمتر تنبهش کردم الانم ته ته عصبانیم داد زدن و این که بگم برو تو اتاقت ک خب خودش میدونه این ته عصبانیتمه و ب اشتباهش پی میبره و عذر خواهی میکنه تا از دلم در بیاد ولی خب این حالتم شاید هفته ای ۲یا۳بار بشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر بهش آزادی عمل میدم تا جایی ک ب خودش آسیب نزنه اما خب منم ادمم یه وقتایی بی حوصله میشمو کنترل ا ...

پسر من بعضی وقتها خیلی شیطنتای بدی انجام میده مثلا میدوه تو خیابون 

جیغ زدن تو پاساژ 

منم تا جایی که میتونم چیزی نمیگم ولی اصلا متوجه نمیشه 

مثلا تو فروشگاه دارم خرید میکنم همش باید دنبالش بدوم 

یهو میره یعنی ولش کنم همین جوری میره میره بیرون

پسر من بعضی وقتها خیلی شیطنتای بدی انجام میده مثلا میدوه تو خیابون  جیغ زدن تو پاساژ  من ...

میدونی قبلا ک اینکارو باهام کرد دخترم منم رهاش کردم خودمو یه گوشه قایم کردم ولی حواسم بهش بود اما منو ندید زد زیر گریه بعد ۲۰ ثانیه اومدم بیرون یهو گفتم کجا بودی دیدی گم شدی اگر پیدات نمیکردم چی کلی ترسیدم دیگ دستمو ول نکن یکی دوبار بکن یا اگر اینکارو کرد دستشو ول کن بیخیال ب راهت ادامه بده رو دختر من ک جواب داد البته فک کنم اینکارارو ۲سالونیم اینا بود انجام داد الان واقعا نمیکنه حتی میترسه دستمو ول کنه

بچها دوییدن رو دوست دارن مثلا تو پیاده روهای طولانی ک خودم دید دارم بهش دستشو ول میکنم میگم مامانی اگر میخوای میتونی یکم بدویی اما زیاد دور نشو خودش میره میاد کلیم خوشحالی میکنه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی