2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم عزیزم چقد اذیت شدی فداتشم اره حق باتو ولی خب دست خودم نیست خسته شدم اصلا حوصله خودمم ندار ...

من درک میکنم ولی عزیزم شما عاشق هم بودین باید تا آخرشم باشین

شوهر من سواد درست نداره متاسفانه من از رو اجبار ک فامیل بودیم قبول کردم 

منو گرفتن ک اونو نگه دارم حالا اونه ک ب من میگه تو هیچی حالیت نیست منی ک اندازه یه استاد بلد بودمو روانی کرده 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
گفتم ببین من  الویت اولمه پوله . من اینم . از اون دخترا نیستم که بگم وای خودتو میخوام و من دنبا ...

من نميتونم اينطوري بگم كم روم☹️

شوهرت چيكارس؟

من دوستدارم شوهرم تيلياردر باشه قدبلند و خوشقيافه و خوش اخلاق🤷🏻‍♀️😂

توام ازدواج کن یه نذر یادت میدم انجام بده بختت باز بشه یه مورد عالی

عزیزم هر چی بلدی برا ازدواج و برا شغل همسر بگو ب همشون احتیاج داریم ازدواج براخواهر شوهرم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
لطف کن نذر رو بگو. خواهرشوهرم بیچاره ۳۶ ساله هست خواستگار نداره. بااینکه دختر خیلی خوبیه. بهش بگم بل ...

چرا میگی بیچاره . هیچ وقت اسم خواهرت رو بیچاره نزار .

بیچاره و بدخت اونایی هستن که سن پایین ازدواج کردن الان شدیدا پشیمونن  که بدبخت شدن و کاش تا اخر عمرشون مجرد می موندن . اعصابی خراب و شوهرای اشغال و....

فکر نکن این دخترا آدمای بدی بودن . نه خیلی خوب بودن .

دورو برم پره .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من نميتونم اينطوري بگم كم روم☹️ شوهرت چيكارس؟ من دوستدارم شوهرم تيلياردر باشه قدبلند و خوشقيافه و ...

شوهرم شغلش رو نمیگم . چون هی میان گیر میدن سوال میپرسن . بیا خصوصی بگم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گفتم ببین من  الویت اولمه پوله . من اینم . از اون دخترا نیستم که بگم وای خودتو میخوام و من دنبا ...

الهی حال دلتدخوش باشه باهاش خوشحالم ک آدم این مدلی هم هست 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

۲۱ سالگی  ۳۰ ساله  خوشبختم   به شرطی که شوهرم خونه  نباشه😀  آرامش رو از همه می گیره  زیاد حرف میزنه  غر  و اینکه بد غذاس  یعنی اجازه نمیده پیاز داغ درست کنم  اصلا نباید بوی پیاز بیا د   فکر کن یه عمر غذای خوشمزه نخوری    خدارو شکر فعلا خونه نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم