2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهر پولدار وفا دار هست؟

الان که  شوهر فقیر و پولدار هردو امکان خیامتکار بودن دارن .

مثلا دخترفامیلمون با بی پول ازدواج کرده   شوهرش رفت یه زن دیگه رو صیغه کرد . خیانت 

یه دختر فامیلمون هم با پولدار ازدواج کرد و شوهرش رفت یه زن دیگه رو صیغه کرد  و خیانت .

هردو دامادها هم جوان هستن .

پس فرق نداره ولدار باشه و بی پول .‌

تنها فرقش اینه 

اون دخترایی که بی پوله شوهراشون و خیانت دیدن میسوزن شدیدا .ظاهرشونم نمیتونن حفظ کنن  جلوی دوست و دشمن 

اون دخترایی که پولداره شوهراشون . کلی طلا و حواهرات پول و مسافرتهای انچنانی و تولدهای انچنانی و پارتی و بزن و برقص و‌.....‌  حداقل ظاهرشون رو دارن 

اینه فرقش . 

اینا رو در جامعه اجتماع در  هزاران هزاران نفر دیرم . یعنی خیلیییی زیاد آ .  واسه همین 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من ۱۹سالم بود ازدواج کردم دوسال نامزد ۲۱سالگی عروسی کردم ب نظرم بهترین سن برا ازدواج دختر ۲۵سالگی و پسر ۳۰سالگی هستش حداقل بفهمن زندگی چی ب چیه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
ای بابا همه اینجا حدودای بیست سالگی ازدواج کردن  پس با این اوصاف ما که سی و خورده ای داریم واق ...

نه من ۳۴ سالگی ازدواج کردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من 34 سالم بود. همکار بودیم. اصرار زیاد خودش و یکی از همکارای دیگمون باعث شد. الانم اگه گیر ناباروری ...

عزیزم منم با شوهرم همکار بودیم و اصرار بقیه همکارا باعث شد .همزمان چندتا خواستگار دیگه داشتم. ولی با همکارم ازدواج کردم. منم سالها درگیر ناباروری شدم. خیلی سخته. آدمو از هرچی شوهر و ازدواجه پشیمون میکنه. انشالله که مشکلتون حل میشه. برات دعا میکنم.

من ۱۹سالم بود ازدواج کردم دوسال نامزد ۲۱سالگی عروسی کردم ب نظرم بهترین سن برا ازدواج دختر ۲۵سالگی و ...

🌹🌹🌹 ما مجردا از این تجربیات مفید بهره ببریم صلوات

به خدا مغزم نمیکشه خودم کلی با خانوادم مشکل داشتم اعصابم ضعیف اینارو بهت میگم ببین حق دارم یانه خودم ...

حق ک داری عزیزم

ولی سردی نیاد بینتون

من برات بگم از اول شوهرمو نمیخواستم 

دلم کسی دیگه رو میخواست البته فقط خودم اونو میخواستم اون اصلا فازش با من نبود 

خلاصه زن شوهرم شدم شوهرم خیلی دوسم داشت اونقدی عاشقم بود ک منم وابسته ی خودش کرد اولا زندگیمون خیلی خوب بود دارا نبودیم اما همو دوست داشتیم خوش میگذشت

تا اینکه همسرم بدبینیای الکی از خودش بروز داد کم کم شروع کرد ب تهمت زدن

خدا خودش میدونست من اصلا اهل هیچ نبودم و فقط خودشو دوست داشتم 

اما اون همه رو ب من یه جور نسبت میداد تهمت پشت تهمت حرفای زشت 

بیمار بحث بود من خودمو میزدم قسم میخوردم ولی اون هیچ  کم کم ازش دلزده شدم 

ماجراهایی بعدها برام پیش اومد و دیگه ازش سرد شدم الان چند بچه داریم 

ولی دیگه مهری از شوهرم ب دلم نیست اون همیشه میگه دوستت دارم ولی اخلاقش همونه دیگه محبتش ب دلم نیست سر کاره ماهی چند روز بیشتر خونه نیست 

من اما هیچوقت دلتنگ نمیشم

خواستم بگم بحث و قهر سردی میاره حواست باشه ب زندگیت

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
منم معمولي رد ميكنم ولي رومم نميشه بگم پولدار ميخوام🤷🏻‍♀️ خوشبخت باشي

مرسی 

ولی من روم شد 

گفتم زندگی منه . فرار نیست پدرمادرم زندگی کنن . یا خواهربرادرام‌

یا حتی فک و فامیلام .

من  قراره زندگی کنم 

پس خواسته ها و هدفام مهمه .‌حتی بگن اشتباهه 

مهم اینه من راضی باشم  نه ملت :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .