2777
2789
عنوان

رفتم عروسی خواهر شوهرم آبرومونو برد انقد ک گشنه گداست

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 55 پست

منم همراه خواهرشوهرم رفتم باغ یه نفری که باهاشون رودربایستی داشتیم خواهرشوهرم و دخترش افتادن به جون درختا هرچی بود جمع کردن ببرن جالبه بعدش هم اون بنده خداهارو مسخره میکردن 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یبار رفتیم سفری.توو هتل که صبحانه میدادن بصورت سلف سرویس.ی خانومه با پسر بزرگش و شوهرش بود

اینا نزدیک ۴بار صبحونه خوردن

و سه بار دیگه هم رقتن یواشکی برداشتن گذاشتن توو کیفشون ک ببرن.خیلی شرم اور بود...

ارع😂جاریم دو پرس میخوره بقیه شو میریزه تو نایلون میزاره تو کیف اون از این بدتره یعنی همیشه همین کارو میکنه یا دوتا غذا میزاره رو هم که بخوره 

اوقت من یه پرس بزور میخورم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

وای واقعا زشتع

ما یه سری رفته بودیم  تالار بعد شامو اوردن

میز پشت سریمون میخواست قابلمه رو دراره افتاد زمین یه صدایی داد😂😂فیلمبردار هم همون لحظه گرفته بود دوربینو سمتشون

وای واقعا زشتع ما یه سری رفته بودیم  تالار بعد شامو اوردن میز پشت سریمون میخواست قابلمه رو در ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

ما یبار رفتیم سفری.توو هتل که صبحانه میدادن بصورت سلف سرویس.ی خانومه با پسر بزرگش و شوهرش بود اینا ...

اینجور ادما فکر میکنن خیلی زرنگن درحالی که چشم ودل گرسنه هستن و همه هم اینو میفهمن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست