2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست لطفا بیاین

381 بازدید | 22 پست

تو تاپیک قبلی دعوامونو توضیح دادم خانوما دعوامون هم سر یه فلاکسه که مربوط به مادرشوهرم میشه الان همسرم شب پیام دادم برگشت خونه صبح سرکار نرفت اصلا نمیدونم کجاست چیکار میکنه حتی کلید خونه رو هم با خودش برده الان من مشکلمو به هیشکی نگفتم همسرمم خیلی راضیه از اینکه با من نمیحرفه چون ن به سرکار رفتنش کار دارم ن چیزی بنظرتون چیکار کنم؟کلا خونه به هم ریخته اس و جمع و جور نکردم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدم میاد مرد و زن قهر میشن شونه از زیر بار مسئولیت هاشون میکشن بنظرم اینطور ادما نه که بزرگ نشده باشن نمیخوان بزرگ شن چون به نفعشون نیست

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

ببین چیزی که من یاد گرفتم اینه یه وقت آدم میخواد بگه حرف حرفه منه با این زنا کار ندارم چون اغلب نا موفقن در رسیدن به نتیجه ولی اگر واقعا میخوای حرف حرف تو باشه یه جوری برخورد کن که انگار همیشه این تویی که به همسرت احتیاج داری، همین این تویی که یه حرفش گوش میدی، هدفی که دنبالشی با نرم زبونی و مهربونی بذار رو زبون شوهرت اون وقت همیشه در آرامش، به هدفت رسیدی، شوهرم عاشقته با دنیا عوضت نمیکنه 

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین

عزیزم تحت هیچ شرایطی قهر نکن،سرسنگین باش فقط،قهر به ضرر خودته نیازهات،خواسته هات تامین نمیشه،حرفاتم تو دلت میمونه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزیزم تحت هیچ شرایطی قهر نکن،سرسنگین باش فقط،قهر به ضرر خودته نیازهات،خواسته هات تامین نمیشه،حرفاتم ...

تاپیک قبلیمو خوندی؟

بعد اون حرفاش نمیشه که برم به دست و پاش بیفتم که خودش همه حرفی زده بعدشم الانم خودش قهر کرده 

اول  پاشو خونه رو جمع و جور کن بعد بیا بحرفیم خونه جمع نیس عجیب رو مخمه 😂

خونه مرتب بود چون داشت خونه رو می‌گشت زده همه جا رو ترکونده زورم میاد جمع و جورش کنم

برات مهم نباشه فقط بخودت برس وقتی ببینه مستقلی بیشتر جذبت میشه بذار بدونه بدون اونم تو خوشحالی 

اصلا حالم خوب نیس براش مهم نیس مستقل باشم یا ن کلا بی مسئولیته الانم که من نیستم چیزی بهش بگم فقط میره که خوشبگذرونه کلا بیرونه برنامشو میدونم شب هم میاد میره میگیره میخوابه صبح هم نمیدونم قراره بره سرکار یا ن