2777
2789

اعصابم خورده چرا باید همچین کاری بکنم خیلی پرو هستند یک هزارتومن هم کرایه نمیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزبگو مسیرم به شما نمیخوره جابه جا شده خونم و ازین حرفا

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

از روز اول قبول نمیکردی

یه دوسه بار پشت سر هم بگو میخوای بری تا جای دیگه عجله هم داری. شرمنده نمیتونم برسونمتون امروز 

دوزاریشون میفته

اگه بازم زدن ب پررویی همین روش و تا آخر عمر ادامه بده  

ریپلای مخالف جواب نمیدم خودتو خسته نکن 
وااا چرا این کار انجام دادی 

خوب نبر مثلا. ی روز بگو. من کار دارم خودتون برین. حایی باید برم. فرداش. بگو. امروز عجله دارم. نمیتونم. شمارو. برسونم اینطوری کم کم. خودشون. خالیشون میشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بگو زود باید برسم خونه شوهرم تایم کاریش عوض شده باید زودتربرسم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
خیلی پرو هستند کرایه بدن عب نداره اما اصلا ب روی خودشون نمیارن

شمام. پرو باش. بخوای خحالتی باشی. ازت. سو استفاده میشه. چن بار بپبچون بعد دیدی باز پرو. هستن خیلی رک بگو  خب خب همکارای عزیز ببینم. گرایه منو ماهانه چقد در نظر گرفتین ک در حق منم. بی انصافی نشه جدی باشه قیافت

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این