2777
2789

اگه همه می دونستن خیلی خوب میشد😂

جدا هز اینکه خودستایی تو همه فرهنگا یک رذیلت اخلاقیه بر خلاف عزت نفس و اعتماد به نفس که خیلی ارزشمنده کلا هر چی جار زده میشه از نظر من وجود نداره یا خیلی کمه که اون انسان مجبوره هی در موردش حرف بزنه تا خودشو آروم کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو این دنیایی که همه سعی می کنن همدیگر رو له کنن و پایین بیارن خودستایی دیگه جوابه

کی دیگه خوبیای دیگران رو می بینه و تعریفش می کنه؟

آدما مجبورن خودشون خودشون رو تایید کنن

ای دنیا

ز که بگریزم ز خود ؟ ای محال ...
تو این دنیایی که همه سعی می کنن همدیگر رو له کنن و پایین بیارن خودستایی دیگه جوابه کی دیگه خوبیای د ...

جرا مجبورن؟  چی بدست میارن؟  فقط احترامشون پیش بقیه کم تر میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

عزت نفس یه کمال اخلاقیه که احترام میذاره به اطرافیانش و‌در عین حال رفتار و شخصیت طوری هستش که مورد قبول اطرافیانع و همه به احترام باهاش رفتار میکنن و چنین فردی تحقیر و توهین شکستن شان انسانیش برای خودش و دیگران رقم نمیزنه

خودستایی یعنی طبل تو خالی فقط خودش خودشو بع نیکی توصیف میکنه و دیگران چنین نظری ندارن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
تو این دنیایی که همه سعی می کنن همدیگر رو له کنن و پایین بیارن خودستایی دیگه جوابه کی دیگه خوبیای د ...

اتفاقا وقتی کسی خودستایی می کنه آدما تحریک میشن بیشتر تخریبش کنن

هرچی ادم اطراف من یه مشت خودستا...اینقد ازخودشون تعریف میکنن . تو دورهمیا  بحث رو یه جور پیش می ...

آخ آخ واقعا تحملشون سخته خداروشکر اطرافیان من اینجوری نیستن ولی تو این سایت عجیب زیادن

آخ آخ واقعا تحملشون سخته خداردشکر اطرافیان من اینجوری نیستن ولی تو این سایت عجیب زیادن

خوش به حالت که نیستن من تا سن ۲۱ سالگی که مجرد بودم تا به حال ندیده بودم اما  الان ۱۰ ساله که مجبوری میبینم.فقط اینو بگم آدمهای خودستا به شدت عزت نفس پایینی دارن و چون خودشون رو خوب میدونن اگر احساس کنن یکی در حد اوناس یا بهتره شروع میکنن به تخریبش

اتفاقا وقتی کسی خودستایی می کنه آدما تحریک میشن بیشتر تخریبش کنن

نه بحثم سر بدی روزگاره

من خودم آدمایی رو میشناسم ک انقدررر تحقیر شدن و طرد شدن دائم از خودشون تعریف می کنن و واقعا من دلم میسوزه میگن قضاوت سخته همینه

اینم بگم این دیگه منسوخ شده ما از خودمون تعریف نکنیم و ب خودمون افتخار نکنیم 

ولی در کل هیچ چیز فروتنی و تواضع نمیشه 

ز که بگریزم ز خود ؟ ای محال ...
نه بحثم سر بدی روزگاره من خودم آدمایی رو میشناسم ک انقدررر تحقیر شدن و طرد شدن دائم از خودشون تعریف ...

منسوخ شده کجا دقیقا ذکر شده منسوخ شده عزیزم؟!  افتخار کردن متفاوته لازم نیست که جار بزنیم این اتفاقا شرایطمونو بدتر می کنه

از نظر من روزگار بد نشده تقریبا همیشه این چیزا وجود داشته اگه تاریخ رو بخونی متوجه میشی 

در هر صورت بهتره تمرکزمون روی خودمون و پیشرفتمون  باشه تا شو آف برای بقیه