2777
2789
عنوان

چه جوری به خاهرم بگمممم

444 بازدید | 22 پست

دقیقا یک سال پیش دامادمون زنگ زد و گفت یه میلیون نیاز دارم الان فوری فوتی میخام برام بریز زود پس میدم ولی من چون اعتمادی نداشتم چون قبلا دو میلیون داده بودم و بسختی پس داد بعد از کلی منت دوس نداشتم بدم بعد خاهرم گوشیو گرفت گفت خیالت راحت من پس میدم. 

حالا یه ساله میگذره و اصلا ب رو خودشون نمیارن و وضع مالیشونم بدنیست خودش شاغله و خاهرم هم کارمنده.

اصلاااا روم نمیشه بهش بگم پولمو بده و زورمم داره پولمو بردن حالا موندم با چه ترفندی بگم و چیکار کنم 😥

این یه تومنا دیگه بر نمیگرده ما اینقدر دادیم 😶

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو میخوام طلا بخرم یه تومن داری قرض بدی

شاید یادش بیاد. البته یادش که نرفته. به روی خودش نمیاره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بعد یه سال با ترفند میخوای پس بگیری .به نظرم مستقیم به خواهرت بگو رک و پوست کنده بگو من پول و واسه یه مدت کوتاه دادم الان یه سال گذشته وضع مالیتونم خوبه منم به پولم احتیاج دارم 🙂

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان دوتا گل پسر 😍

قشنگ پیام بده بگو احتیاج دارم بدید یک سال شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به خواهرت پیام بده نمیخواد زنگ. بزنی اگه خجالت میکشی 

که حقته و خجالتم نداره 

ولی بهش پیام بده بگو لازمم شدهقابل نداره ولی ممنون میشم تا فردا پس فردا پولم و برام بفرسنین 

به همین سادگی 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  

زنگ بزن بگو آبجی یک ونیم نیاز دارم برام بزن 

احتمالا زیاد یادش میاد اگه هم نیومد موقع پس دادن ۵۰۰ بده بگو یه تومن طلب داشتم ازتون

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

عزیزم به خودت بیا یعنی چی خجالت میکشم اونا باید خجالت بکشن که تورو دودره کردن سه تومن پولت رو خوردن و به رپی خودشون نمیارن مثل خودشون پرو باش پیام بده اگه میشه اون دوتومن و این یک‌تومن رو سریع بریزین حسابم لازمش دارم 

باید مثل دیگران باهاشون رفتار کنی یادت باشع

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏