2777
2789
عنوان

روز دهم‌انتقال جنین

342 بازدید | 13 پست

امروز روز دهمم هستش و زیر شکمم درد میکنه مثل پری و دی و حالت تهوع دارم. 

شماها‌روز دهم انتقال چه علائمی داشتید؟ آیا مثبت شدید؟ روز چندم آزمایش دادید؟

عزیزم اینقد استرس نداشته باش و دنبال علایم نباش 

استرس واست خوب نیست 

بیخیال باش و بهش فکر نکن که خدایی نکرده نشد هم ضدحال نخوری 

الان فقط کارای مورد علاقتو انجام بده و به خودت برس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به امید خدا مادری عزیز

حالت تهوع زوده الان 

احتمالا اثرات دارو هست 

لطفا خواهشا زودتر از ۱۴ یا ۱۶ روز بعد انتقال بی بی چک نزن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم اینقد استرس نداشته باش و دنبال علایم نباش  استرس واست خوب نیست  بیخیال باش و بهش ف ...

انگار هرچی به روز آزمایش نزدیک میشه استرسم بیشتر میشه

واسم دعا کنید لطفا مثبت بشه

انگار هرچی به روز آزمایش نزدیک میشه استرسم بیشتر میشه واسم دعا کنید لطفا مثبت بشه

مثبت میشه عزیزم نگران نباش......به خدا توکل کن.....صلوات بفرست

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
به امید خدا مادری عزیز حالت تهوع زوده الان  احتمالا اثرات دارو هست  لطفا خواهشا زودتر ا ...

نه آز نمیدم. ولی درسته فکر کنم حالت تهوع از داروها باشه چون بعد از مصرف میاد سراغم

نه آز نمیدم. ولی درسته فکر کنم حالت تهوع از داروها باشه چون بعد از مصرف میاد سراغم

جاری منم انتقال داده

اونم فکر کنم روز دهم باشه.....یا نهم......ان شاالله هر دوتون باردار بشید

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️