2777
2789
عنوان

سینوزیت کودکان

19345 بازدید | 48 پست

سلام.پسرم ۵ سالشه امروز بردیم رادیولوژی ازش عکس گرفتیم فهمیدیم سینوزیت شدید داره.خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم.کسی بچش سینوزیت داشته و میدونه باید چیکار کنم و چی حالشو بهتر میکنه؟بینی بچه کیپ شده.بخور اکالیپتوس کردم باز نشد،آب نمک از بینی کمپرس کردم بازم نشد،حموم رو گرم کردم بردمش حموم بازم نشد،به پیشانی روغن سیاه دانه زدم و ماساژ دادم نشد.دیگه موندم چیکار کنم

من خودم بچه بودم سینوزیت داشتم یادمه هرشب ویکس میزدم به سوراخای بینیم و بخور میدادم .وقتی از خونه هم میخواستم برم بیرون هوا ک سرد بود هم کلاه میپوشیدم هم با شال گردن صورتمو میپوشوندم طوری ک فقط چشام معلوم بود .فکر کنم ی مدت کوتاه قرص هم خوردم

خواهر منم داره دوبارم بیمارستان بستری شد بابت عفونتش.

بیماری جدیده انگار.این نسخه دکتر خیراندیشه.ایشون ندر طب سنتی ایران هستن.

قطره نازیم از سایت خودشون هم میتونید تهیه کنید،به این صورت که شب قبل خواب از شب اول و‌دوم یک قطره بچکون

شب سوم و چهارم دو قطره

پنجم و ششم سه قطره

پیشونیش رو همیشه بپوشون کلاه و شالگردن داشته باشه.

اسانس نعنا به پیشونیش بمال قبل از خوابش

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه بودم سینوزیت داشتم یادمه هرشب ویکس میزدم به سوراخای بینیم و بخور میدادم .وقتی از خونه هم ...

سلام.الان دیگه سینوزیت ندارید؟شما چند سالتون بود وقتی سینوزیت داشتید؟واکسن چیه؟

منم سینوزیت شدید دارم الانم دماغم کیپه و بزور نفس میکشم دکتر هم رفتم سرم شستوشو داد با سرنگ میزنم تو دماغم خیلی بده قرص اموکسی کلاو هم داد و گفت بعد حمام حتما حتما موهامو خشک کنم و اصلا ب سرم سرما نزنه 

سلام.الان دیگه سینوزیت ندارید؟شما چند سالتون بود وقتی سینوزیت داشتید؟واکسن چیه؟

۷ ۸ سالم بود الان خوبم فقط از حمام ک میام اگه باد بهم بخوره سردرد میگیرم همین وگرنه هیچ مشکل دیگه ای ندارم خودمم از حمام ک میام موهام خشک میکنم دیگه چیزی نمیشه.

اونم ویکس هست اسمش از داروخونه ها بگیرین.

ببخشید شما چند سالتونه؟از چند سالگی سینوزیت دارید؟

الان دوهفتس ولی ماه محرمم داشتم ولی کم بود الان شدید شده هم آبریزش بینی دآرم هم دماغم کیپه جوری که تو خاب یهو دماغم بسته بسته ميشه نميتونم نفس بکشم یهو از خاب بیدار میشم

۷ ۸ سالم بود الان خوبم فقط از حمام ک میام اگه باد بهم بخوره سردرد میگیرم همین وگرنه هیچ مشکل دیگه ای ...

خدا رو شکر که خوب شدید.بله ویکس،اشتباه تایپی بود.این ویکس که می گید مخصوص سینوزیته؟