بچم یک سال و نیمشه سرما خورده یعنی این ویروس جدیده رو گرفته سرفه میکنه شبا و میاره بالا پشت سرش..وقتایی که داره شیر میخوره بیشتر این اتفاق میوفته.دوبار هم دکتر بردم.چکار کنم بچه ها دارم سکته میکنم پاره تنم هیچیش نشه 😭😭 توروخدا کمکم کنید هر شب داره بالا میاره 😭😭😭😭😭😭😭
با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یادمه دخترم دوسالش بود آب هم میخورد بالا میاورد شیر میخورد بالا میاورد،اسهال شده بود،نگو داره آب بدنش کم میشه بعد دوروز بردم بیمارستان بستریش کردن.بمیرمبراش چند روز فقط سرم وصل کردن،انگار ویروس گوارشی بود
عزیزم شما بنظر من تبش رو کنترل کن فردا اول صبح حتما حتما ببرش دکتر کودکان یا بیمارستان کودکان آب بدنش نباید تموم بشه داره همه چی رو بالا میاره باید بهش سرم بزنند سرم خووبش میکنه خوب میشه اصلا نترس