2777
2789

بچم یک سال و نیمشه سرما خورده یعنی این ویروس جدیده رو گرفته سرفه میکنه شبا و میاره بالا پشت سرش..وقتایی که داره شیر میخوره بیشتر این اتفاق میوفته.دوبار هم دکتر بردم.چکار کنم بچه ها دارم سکته میکنم پاره تنم هیچیش نشه 😭😭 توروخدا کمکم کنید هر شب داره بالا میاره 😭😭😭😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
تهوع به خاطر فشاریه که به معده میاد  اگز دارو داره کامل سر وقت بده  شیر هم کم کم ب ...

دلم میخواد بمیرم بخدا 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من سرما میخورد کلا شیر نمیخورد .‌شیر معمولی منظورمه .

خیلی لاغر شد ‌ اون زمون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یادمه دخترم دوسالش بود آب هم میخورد بالا میاورد شیر میخورد بالا میاورد‌،اسهال شده بود،نگو داره آب بدنش کم میشه بعد دوروز بردم بیمارستان بستریش کردن.بمیرم‌براش چند روز فقط سرم وصل کردن،انگار ویروس گوارشی بود

دکتر اطفال ببر آمپول اینا بزنن بهش 

پسرای منم هر دو مریض شدن دو هفته پیش فقط بالا میاوردن و تب بالا ، بعد دو روز بستری شدن و خوب شدن 

اگه بستری بشه خوبه با سرم و داروهای تزریقی زودی حالش بهتر میشه درمان خونگی زیاد اثر نداره رو این ویروسه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
دکتر اطفال ببر آمپول اینا بزنن بهش  پسرای منم هر دو مریض شدن دو هفته پیش فقط بالا میاوردن و تب ...

چه کوفتی هست این ؟؟؟؟

این بستری بشه من میمیرم از غصه من قلبم ناراحته خودم

عزیزم شما بنظر من تبش رو کنترل کن فردا اول صبح حتما حتما ببرش دکتر کودکان یا بیمارستان کودکان آب بدنش نباید تموم بشه داره همه چی رو بالا میاره باید بهش سرم بزنند سرم خووبش می‌کنه خوب میشه اصلا نترس 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دلم میخواد بمیرم بخدا 

خدا نکنه عزیزم خوب میشه حتما ببرش بیمارستان کودکان اونجا علایمشو چک کنن لازم بشه بستری میکنن زودی خوب میشه نگران نباش منم بچه هام یکی دو و یکی چهار ساله اینجوری شدن الان خوب شدن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
چند وقته این علائم رو داره.خصوصابالا آوردن؟؟

چطور مگه؟

عزیزم شما بنظر من تبش رو کنترل کن فردا اول صبح حتما حتما ببرش دکتر کودکان یا بیمارستان کودکان آب بدن ...

نه فقط شبا موقعی که شیر خشک میخوره بالا میاره 😭😭😭 تب نداره اصلا فقط سرفه