2777
2789
عنوان

چیکارکنم شیرم زیاد شه

525 بازدید | 18 پست

پنجاه روزه زایمان کردم شیرم بچمو سیر نمیکنه تازگیا هم کمتر شده..هر چیم میگفتن شیرو زیاد میکنه خوردم ولی شیرم داره کم میشه هر روز..

قطره شیرافزا.رازیانه.شیره خرما.اب هویج.کله پاچه.سوپ.چای زیاد..همرو خوردم ولی فرقی نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرایند شیردهی با قانون عرضه و تقاضاست. یعنی هرچقدر نوزاد بیشتر مک بزنه شیر بیشتز تولید میشه 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

بچت که بخوره زیاد میشه.من پرولاکتینم بالاست .موقع شیردهی به حدی شیر داشتم که  تمام بلوزم و شلوارم رو خیس میکرد.اصلا آرامش نداشتم.یه شب خوابم برده بود ریخته بود رو بچه.ساعت ۶ صبح بیدار شدم دیدم بچه بیچاره خیس خیس بود.

سب زی تازه وکاهو بخور وزود به زود به بچت شیر بده هرچه بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه 

وزن بچت چطوره ؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچت که بخوره زیاد میشه.من پرولاکتینم بالاست .موقع شیردهی به حدی شیر داشتم که  تمام بلوزم و شلوا ...

من هر صبح باید زیر اندازمو میشستم شیرم میریخت 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
فرایند شیردهی با قانون عرضه و تقاضاست. یعنی هرچقدر نوزاد بیشتر مک بزنه شیر بیشتز تولید میشه 

آخه وقتی خالی میشه گریه میکنه دیگه نمیخوره..مثلا یه ربع میخوره وقتی خالی میشه دیگه گریه میکنه و سینه رو اصلا نمیگیره..زود شیرم تموم میشه تادوباره پربشه خیلی طول میکشه.

سب زی تازه وکاهو بخور وزود به زود به بچت شیر بده هرچه بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه  وزن بچت چطور ...

چند روز پیش که برده بودم دکتر میگف رشد زیادی نکرده..موقع تولد ۴کیلو بود الان چهارو هشتصد شده

بچت که بخوره زیاد میشه.من پرولاکتینم بالاست .موقع شیردهی به حدی شیر داشتم که  تمام بلوزم و شلوا ...

منم داستان داشتم اون اوایل😂😂😂ولی الان برعکس شیرم کم شده با شیرافزا و ماست و شیر دارمش هنو

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜