الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم اینقدر دنبال اسم گشتم خسته شدم چقدر سخته انتخاب اسم
خب خیلی اسم هست که به سامیار بیاد .منم نمیتونستم واسه پسرم اسم انتخاب کنم هیچی خوشم نمی اومد هرچی بگردی بدتره.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
حقیقت تلخه . سارا و سحر اینایی که اینکارن میزارن . ب توچه ربطی داره هرکسی نظری داره
متاسفم برات که انقدر بی ادبی .ممکنه هزار نفر از اینایی که اینجا هستن اسمشون این باشه.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
حالا من باردارم پسر..دنبال اسم پسر که ب سارا بیاد..ولی سامیار خیییلی دوست داستم اتفاقا ولی معنی واضخ ...
دارا .طاها.اهورا.