گلی۱۹۲۰ مدیر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 833 عنوان احتمال حاملگی در جلوگیری طبیعی چقدر هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 23661 بازدید | 64 پست بچه ها دختر خاله م موعد پریودش ۲ روز گذشته جلوگیری طبیعی داشتن اما مطمئن هست مایع منی بیرون ریخته شده جالا استرس بارداری داره چون بچه ی دومه ، به نظرتون احتمال بارداری هست 1401/09/13 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aida_gol عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3673 بله هم ال دی میخوردم هم شوهرمم رعایت میکرد آبو داخل نمیریخت جلوگیری طبیعی هم داشتم این چیزی که شما میگی غیرممکنهکه با قرص ال دی حامله بشیمن خودم که نه مادرم سال هاست ال دی می خورهشما حتما حواست نبوده نخوردی زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
متین_ه_مامان عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2264 نمیدونم من با طبیعی هفت ساله نشدم هر کسم بگه اینجوری شدم میگم دروغه مآ بچه دوم و سوممون رو این جوری آوردیم😉
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 وااای اینجوری که شما میگید پشمای آدم میریزه بخدا آخه با قرص وجلوگیری چطوری مورد همینجا تاپیک زده با قرص اوژانسی دوقلو حاملس😂😂😂
جک_جیل عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 2214 آره خودش استرس داره میگه نمیخوام مطمئنم هست که جلوگیری بود الان علائم پریودم دارهمیگه مگر با پیشاب ا ... گاهی استرس خودش باعث عقب افتادن پریودی میشه من که میگم باردارنیست
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 با کاندوم چی احتمالش هستتتتتت؟؟؟؟؟؟ قبل استفاده توش فوت کنید بعضیاشونسوراخن اب رد میشه
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31874 داستان چیه مگه قرص برا جلوگیری نی پس چرا باردار میشین😑😂 من عفونت گرفتم داکسی سایکلین مصرف کردم اثر قرص بارداری رو کم میکرد اً
بانوخاصم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 3018 اره عزیزم احتمالش هستبا اجازه اسی میشه به تاپیک اخر منم یه سری بزنید اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین ممنونم بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10809 مآ بچه دوم و سوممون رو این جوری آوردیم😉 اگه مرد کاملا وارد باشه بعیده «برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 سی و پنج هفته در خدمتم با قرص الهیییی😅❤ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
متین_ه_مامان عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2264 آره خودش استرس داره میگه نمیخوام مطمئنم هست که جلوگیری بود الان علائم پریودم دارهمیگه مگر با پیشاب ا ... می افتهاز من بشنو
گلی۱۹۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 833 گاهی استرس خودش باعث عقب افتادن پریودی میشه من که میگم باردارنیست آره اینم هست
mehrabanman عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 3166 قبل استفاده توش فوت کنید بعضیاشونسوراخن اب رد میشه واقعا؟؟؟؟؟؟؟ ترسیدم والا اخه یکمم چاق شدم شکم دارم
جک_جیل عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 2214 مآ بچه دوم و سوممون رو این جوری آوردیم😉 شوهراتون میریزند میگندنرختیم باورکن 😂😂