2777
2789

چند نفر خیییلی بهم بد کردن (فامیل نزدیک) سر یه دعوایی که اصلا بهشون مربوط نمیشد کلی بهم تهمت زدن به حدی که یکیشون که خیلی آشغاله به شوهرم گفته بود زنت هرجای هستش ازش فیلم و عکس دارم تا این حد.......چه اشکای های ریختم و به خدا حوالشون کردم که یه روز خوش نبینن ولی دلم آروم نمیشه گشتم تو تایپک های نینی سایت فهمیدم علقمه خیلی اثر داره ولی رفتم معنیشو خوندم فهمیدم گفته به درد بی درمان مبتلا بشن دشمنام ولی دلم نمیاد این دعا رو بخونم یه جوریم به نظرتون چراااااا؟؟؟؟؟؟

چون ذات خوبی داری

چون نفرین دوسر داره همیشه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

قلبتو سیاه نکن بسپر به خدا😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عیییین منی دختر حس کردم خودمم عین همین اتفاقا واسه منم افتاد ولی من با خدا عهد بستم اگه زمین خور ...

اره واقعا خدا خودش که از همه نیت ها باخبره چرا حق مظلوم رو از ظالم نمیگیره من نمیخوام کسی رو نفرین کنم ولی قلبم شکسته نمیتونم دست روی دست بزارم

دوهفته پیش دلم شدید گرفته بود از یه نفر نفرینش کردم ..دیروز یه بلا اومد سر پدرم .همش میگم شاید تاثیر ...

منم همینجوریم دیگه حتی اگه یه سرما خوردگی کوچک بگیرم میگم همونه دیگه نفرین به خودم برگشته😑😑

اره واقعا خدا خودش که از همه نیت ها باخبره چرا حق مظلوم رو از ظالم نمیگیره من نمیخوام کسی رو نفرین ک ...

اره واقعا همین دنیا تقاص آدما رو بگیره بهتره شاید دو نفر ببینن درس عبرت بشه اون دنیا ب چ دردم میخوره اون کجاس من کجام هیییی

اره واقعا همین دنیا تقاص آدما رو بگیره بهتره شاید دو نفر ببینن درس عبرت بشه اون دنیا ب چ دردم میخوره ...

من که حلالشون نمیکنم انشالله تو هر دوتا دنیا تقاص پس بدن