2777
2789
اومدم جواب بدم دیدم تاپیک سه‌سال پیشه

سلام همچنان هستن کسایی که این تاپیک رو سرچ میکنن اگر اطلاعاتی درباره افتادگی نوک  بینی در اوایل عمل دارین لطفاً به اشتراک بزارین🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم🙏 عکس قبل و بعد ندارید؟🥲

خواهش،گلم نه متاسفانه سایت خرابه میمونه عکس ولی ورم نوک بینیم زیاد بود ورم کمتر شد زیر نوک هم بهتر شد همسطح کلوملا شد در کل بهتر  از قبل شد

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
چند ماهه عمل کردی ؟ بینیت جنسش چیه؟ افتادگی نوک داشتی قبل عمل؟

۳ هفته ای عمل کردم دکتر گفت دیگه چسب نزنم ، از وقتی چسب نزدم نوکش و زیر نوک حالت ورم گرفت و پایین اومد و همچنان میگه نباید چسب بزنم... من بینیم غضروفی استخوانی بود... نه افتادگی قابل توجهی نداشتم

۳ هفته ای عمل کردم دکتر گفت دیگه چسب نزنم ، از وقتی چسب نزدم نوکش و زیر نوک حالت ورم گرفت و پایین او ...

اووووه هنوز اول راهی عزیزم مطمئن باش ورمه باور کن من بعد از برداشت چسب اینجور شد بینیم تا تقریبا ۱ سال بعد به کلی صاف نشده ها ولی خب قابل تحمله دیگه ضایع نیس بینیم برا من خیلی بیشتر از بینی استارتر بود 

۳ هفته ای عمل کردم دکتر گفت دیگه چسب نزنم ، از وقتی چسب نزدم نوکش و زیر نوک حالت ورم گرفت و پایین او ...

حتی الانم زیر نوکم گرده صاف نیس ولی خب ورم کم شده و تقریبا کلوملا و نوک همسطح هست

خوبه پس که راضی هستید منم میگم پایین تر میاد در همین حد هم اوکیم

اره الان خیلی بهتر شده بعد برداشت چسب قشنگ مشخص بود پوست بینیم اویز شده بود خیلی بد فرم شده بود ولی بعد یکسال خوب شد