2777
2789
نوکش که هست دقیقا زیر اون نوک که بینی افتاده به نظر میرسه

بخاطر ورمه

فعلا خیلی زوده برای قضاوت

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
استخونی بودم.اخه هیشکی ندیدم تا حالا زیر نوک ورم کنه

تیغه بینی آخرین جایی هست که ورمش می‌خوابه ،اگه دو ماهه هنوزم داخلش بخیه جذبی هست، یکم طول می‌کشه ،، غذای شور و چرب نخور، گرمی هم کم بخور ورمش زود می‌خوابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر نوک بینیم اومده پایین به نظرتون ورمه یا افتاده شده بینی؟دو ماهه عمل کردم

سلام عزیزم شماورم زیرنوک بینیتون رفت؟منم دوماهه عمل کردم دقیقامثل شماست حتی یکم بیشتر،نمیدونم افتادگیه یاورم؟؟؟؟😒😒😒😒

من خیلی کم بهترشده ولی درکل هنوزبعد۶ماه اونی که میخواستم نیست وکلابانوک بینیم مشکل دارم

من ۲ ماهه عمل کردم خودم حس میکنم نوک بینیم پایینه ولی دکترم میگه ورمه🥲البته که ورمم زیاد دارم

ایشالله درست بشه هم ماله من هم ماله شما🥰

واسه منم همینجوری شده دقیقا منم سه ماه و ۱۵روزه که عمل کردم و نگرانم 

خوشگلم نگران نباش بخاطر ورمه ماله من الان شده ۵ ماه و نیم بهتر شده ولی در کل من بینی نیمه فانتزی خواسته بودم ولی طبیعی شده🥲

خوشگلم نگران نباش بخاطر ورمه ماله من الان شده ۵ ماه و نیم بهتر شده ولی در کل من بینی نیمه فانتزی خوا ...

سلام عزیزم 

یعنی اگه ورم بخوابه نوک بینی سربالاتر میشه؟

مال منم دو ماهه ولی اصلا سربالا نشده با اینکه نیمه فانتزی خواسته بودم

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
سلام عزیزم  یعنی اگه ورم بخوابه نوک بینی سربالاتر میشه؟ مال منم دو ماهه ولی اصلا سربالا نشده ...

سلام عزیزم خوبی بینی شما اوکی شد؟ منم یه ماهه عمل کردم زیرنوک بینیم ورم داره سفته افتادس من ب دکتر گفتم صافش کنه اعصابم خرابه امیدم ب اینه ورم باشه بره مال شما درست شد؟؟ 

بینیتون سربالا شده؟ 

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎
خوشگلم نگران نباش بخاطر ورمه ماله من الان شده ۵ ماه و نیم بهتر شده ولی در کل من بینی نیمه فانتزی خوا ...

سلام عزیزم بینی شما اوکی شده اون افتادگی زیرنوک بینیتون رفت؟ 

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎