2777
2789
عنوان

سوتی دادن یا ... 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
آره فرداش یادم میره

من اصلا نميتونم فراموش کنم تا یکی دو سال بهش فک میکنم

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت میگیری

نمیدونم 

زیاد پیش نمیاد برام که تو چنین شرایطی قرار بگیرم

الان دارم خودخوری میکنم همش

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

آخه یکیش یادم اومد😂🤣

اون موقع ک سپی میگف ی پیام دارم😑😐😂

ما مهمون داشتیم داییم اینا و زنداییم و پسر دایی و 

بابا بزرگ و مامان بزرگمم بود خلاصه زیاد بود 

من رفتم یوتوب هندزفری نداشتم اصن حواسم نبود ی دفعه این کلیپها اومد واای صداشم زیاد بود ینی شنیدن فک کنم فقط ی تیکه گف سریع خاموش کردم😅😅😱😱دختر داییم گف خاک تو سرت قطعش کن 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
وای خیلی بده خودخوری نمیکنی بعدش ؟

بعضی شبا تا صبح نمیخوابم از بس حرص میخورم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
آخه یکیش یادم اومد😂🤣 اون موقع ک سپی میگف ی پیام دارم😑😐😂 ما مهمون داشتیم داییم اینا و زنداییم ...

واای چقد بد😂

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
نمیدونم  زیاد پیش نمیاد برام که تو چنین شرایطی قرار بگیرم الان دارم خودخوری میکنم همش

خب بنظرت طرف میشینه به سوتی تو همش فکر میکنه بنظرت؟)

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
بعضی شبا تا صبح نمیخوابم از بس حرص میخورم

وای 😑☹🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
واای چقد بد😂

خیییلی😅😂ی دفعه داییم ی چپ نگا کرد

منم مردم فقط😂😂

آخه نمی‌دونستم چی میگه تازه اومده بود هی میگفتن گفتم بذار برم ببینمش ک به فنا رفتم😂😂

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
خب بنظرت طرف میشینه به سوتی تو همش فکر میکنه بنظرت؟)

آخه تو یه جمع که پر از آدم های فرهیخته هست سوتی دادم 😶

البته خیلی ام ناجور نبود 

ولی خب ☹

آخه تو یه جمع که پر از آدم های فرهیخته هست سوتی دادم 😶 البته خیلی ام ناجور نبود  ولی خب ☹

بیخیال باو دنیا دوروزه اونام یادشون رفته تا الان 😹

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
چقد از پیامشو گفته بود؟

اولش فقط ی پیام دارم ....( )🤦🤭😑اون کلمه رو تا نصفه گف ولی خب مشخص بود دیگ😂

بیخیال باو دنیا دوروزه اونام یادشون رفته تا الان 😹

امیدوارم 

بعدش اومدم سوتیم رو جبران کنم خرابترش کردم 😂😑🤦🏻‍♀️

چکار کنم از دست خودم ☹😂🤦🏻‍♀️