2777
2789
عنوان

من نه خواهر دارم نه دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عززززیزم.چرا منم دقیقا بیشتر وقتا بااینک دورم شلوغه انقددد خس تنهایی میکنم و همین حسو دارم.فدا سرت ا ...

منم همین حسو دارم ، قربونت ایشالله برای دو هم بهترینا پیش بیاد

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

منم تنهام

دو تا خواهر  دارم که باهام قهرن

من تو اوج وابستگی طلاق گرفتم از شوهرم

الانم به خواهرام وابسته بودم باهام قهرن

الان درگیر یک بیماری نادر شدم باید با مادر پیرم برم دکتر

نماز میخونن مگه میشه نمازشون قبول باشه 

وقتی من مریض افتادم گوشه خونه

حتی نمیاد یک سر بهم بزنن

انگار من عزیزشون کشتم

کسی بهم بگه خواهر داری نمی دونم چی بگم

خیلی تنهام

دعا کنید خدا شفام بده

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
من دو نفرو میبینم که مثل خواهرن حسرت میخورم

منم همینطور ولی چاره ای نیست کم کم به این حقیقت پی میبری که خودت با خودت عشق کنی؛ البته که خدا همیشه یار همه ی انسان هاست

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
منم تنهام دو تا خواهر  دارم که باهام قهرن من تو اوج وابستگی طلاق گرفتم از شوهرم الانم به خوا ...

اخی عزیزم حتما دعا میکنم برات ایشالله که خوب بشی 

منم همینطور ولی چاره ای نیست کم کم به این حقیقت پی میبری که خودت با خودت عشق کنی؛ البته که خدا همیشه ...

کاش بتونم به اون درجه برسم که از تنهاییم خوشحال باشم نه ناراحت

کاش بتونم به اون درجه برسم که از تنهاییم خوشحال باشم نه ناراحت

بخواهی عمیق بهش فکر کنی که ناراحت میشی چون طبیعتن انسان یه موجود اجتماعیست و مخصوصن خصلت زن که عاطفی هست دوست داره مورد محبت و توجه کسی قرار بگیره و همینطور خودش به کسی اظهار لطف کنه ولی جامعه متاسفانه به سمتی داره پیش میره که اکثرن تنها هستن شاید در ظاهر ببینی که افرادی دوست و رفیق هم دارند ولی در واقع تنها هستند و بخاطر شرایطی با کسی مراوده دارند

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
دوستای اکیپ همیشه تهش جداییه همدیگرو فقط تو همون محیط دارن فردا ک راهشون و هدفشون جدا شد هیشکی کسی ر ...

بیشترشونم اکیپ های مختلط منم راحت نیستم، شاید بیشترین دلیلش همین باشه که با پسرا نمیتونم مثل بقیه راحت باشم

بخواهی عمیق بهش فکر کنی که ناراحت میشی چون طبیعتن انسان یه موجود اجتماعیست و مخصوصن خصلت زن که عاطفی ...

واقعا ادما از هم خیلی دور شدن نسبت به قبلنا