2777
2789
عنوان

من نه خواهر دارم نه دوست صمیمی

316 بازدید | 28 پست

خیلی خسته شدم، یه خواهر ندارم که باهاش درد و دل کنم و برم خرید ، دوست هم زیاد دارم ولی دوست صمیمی ندارم 

دانشگاه میرم همه یه دوست صمیمی دارن ولی من تنهام

خیلی هم تلاش میکنم ، اخلاقمم خوبه اجتماعیم ولی نمیشه

همه تو یه اکیپن و کسیو راه نمیدن بین خودشون

فقط کارم شده غصه و ناراحتی از تنهایی

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن آدما اینقدر مهم نیستن به خاطر شون غصه بخوری

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

کدوم شهری؟

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

والا منی که دوتا خواهر دارم با هیچ کدومشون صمیمی نیستم

سه قطب متضادیم کلا

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
باور کن آدما اینقدر مهم نیستن به خاطر شون غصه بخوری

اخه همه با یکی دو نفر صمیمین، فقط منم که نیستم، با اینکه به همه محبت میکنم با همه خوبم

یهترین دوست همونه من ک خودم ب شخصه علاقه ای ندارم با کسی صمیمی شم چون همش ضرره

من دو نفرو میبینم که مثل خواهرن حسرت میخورم