2777
2789
عنوان

کراتین مو تو دوران شیردهی

12625 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

کسی تجربه انجام تراپی تو دوران شیردهی(۶ماه اول) رو داشته؟من اگه بخوام یک ماه بعد زایمانم کراتین یا پروتئین تراپی کنم چند درصد جواب میگیرم؟

چون بهم گفتن تا ۶ ماه باید صبر کنی هورمونات تنظیم بشه بعد انجام بدی 

میخواستم بدونم قبل ۶ ماه اگ هورمونام تنظیم نباشه کلا جواب نمیگیرم یا تاثیرش کمتر میشه؟

موهام کلافم کرده نمیتونم تا ۵ ماه دیگه صبر کنم 

اگه کسی هم هست که خدمات کراتین انجام میده و اطلاع داره راهنماییم کنه ممنون

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

هورمون ربطي به كراتين نداره

هورمون براي ليزره كه بهم بريزه درست جواب نميگيري و دوباره در مياد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمون ربطي به كراتين نداره هورمون براي ليزره كه بهم بريزه درست جواب نميگيري و دوباره در مياد

از هر کسی که کار تراپی مو انجام میده سوال مردم بهم گفت بخاطر بهم ریختگی هورمون باید ۶ ماه صبر کنی.حتی تو دوران پریودی انجام نمیدن

فک نمیکنم هورمون ربطی ب کراتین داشته باشه منم منتظرم بچم ب دنیا بیاد واسه عید میرم کراتین میکنم باز

والا خود کراتین کارا بهم اینو گفتن 

و این که بستگی به وجدان کراتین کار هم داره .. من دخترم موهاش به شدت وز هست یه کراتین کار که خیلی دنبال پول بود میگفت ۶ سال به بالا مانعی نداره بیاریدش انجان بدم ولی من نبردم .. الان دخترم ۱۱ سالشه یه کراتین کار دیگه که خیییلی قبولش دارم هم از نظر کار هم وجدان گفت من زیر پونزده سال انجام نمیدم .. دیگه خودتون ببینید

از هر کسی که کار تراپی مو انجام میده سوال مردم بهم گفت بخاطر بهم ریختگی هورمون باید ۶ ماه صبر کنی.حت ...

نميدونم تاحالا نشنيدم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
سلام عزیزم مواد کراتین خییلی مضره و از طریق پوست یا تنفس شما جذب میشه و حتما رو شیرتون هم تاثیر داره ...

سلام عزیزم ممنونم از اطلاعاتتون.بله بهم گفت تا ۲۴ ساعت نباید شیر خودتو بهش بدی