2777
2789
عنوان

کمر درد در هفته ۲۶ بارداری

4648 بازدید | 26 پست

از دیروز بعد از ظهر کمر درد شدید گرفتم طوری که وقتی درد میگیره نمی تونم سرپا بایستم

اولش هر بار میگرفت حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه درد میکرد بعد کلا خوب میشد تا دو سه ساعت بعد تا امروز ظهر اینجوری بود از ظهر به بعد شدت دردم کم شده اما حس میکنم منظم شده و تقریبا هر یک ساعت یکبار حدود ۱۰ دقیقه تا ۲۰ دقیقه درد میگیره اما نه به شدت قبل نفخ و تا حدودی اسهال هم دارم به نظرتون عادیه؟ کسی تجربه شو داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کردم تا میتونم بنشینم یا دراز بکشم اما فایده ای نداشته در هر حالتی درد میگیره فقط شدت درد کمتر ش ...

اشکال نداره فردا یه سر برو پیش دکترت. منم پهلو درد دارم. 

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

دکترم سه شنبه ها و پنج شنبه ها هست فقط

اگرم بری بیمارستان هیچی بلد نیستن. شاید دکتر کشیک داشته باشن. پیش یه دکتر دیگه برو هیچی نمیشه که

اشکال نداره فردا یه سر برو پیش دکترت. منم پهلو درد دارم. 

من قبلا درد کمر و دلدرد خفیف داشتم که آزمایش ادرار دادم عفونت ادرار شدید داشتم و تازه ده روزه داروهایم تموم شده الان میترسم نکنه زایمان زودرس باشه

من قبلا درد کمر و دلدرد خفیف داشتم که آزمایش ادرار دادم عفونت ادرار شدید داشتم و تازه ده روزه داروها ...

نه بابا زایمان زودرس الکی نیست که. الکی تلقین نکن گلم. استراحتتو بیشتر کن. نوشیدنی گرم بخور شاید سردیت شده

من اول هفته ۲۵ هستم گاهی کمردرد پریودی میگیرم امروز به دکترم گفتم گفت استراحت بیشتر کن خودتو زیاد خس ...

بهتون شیاف یا آمپول نداد؟

من اول هفته ۲۵ هستم گاهی کمردرد پریودی میگیرم امروز به دکترم گفتم گفت استراحت بیشتر کن خودتو زیاد خس ...

طول سرویکس شما چند بود

من تو ۱۸ هفته که رفتم سونو اول گفت ۲۹ بعدش گفت نه ۳۱ هست 

الان نمیدونم چنده اوایل بارداری خونریزی داشتم و تا سه ماه شیاف استفاده میکردم