2777
2789
عنوان

S21 feخریدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 20301 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی برا من سواله این feچیه اخر اسم گوشیا

فن ادیشن

گوشی های پرچمدار مث s21 اولترا یا s20 اولترا رو یه سری چیزاشو کاهش میدن که قیمتش بصرفه تر شه و بهش میگن فن ادیشن اس بیست و یک مثلا

برای کسایی ک هم میخوان امکانات پرچمدار داشته باشن هم با قیمت مناسب تهیه کنن

مبارکتون باشه😍 مرسی بابت عکسا داغ هم میکنه؟ هنگی داره؟ کیفیت دوربین کاهش نداشته نسبت ب روز اول؟

فیلم نگاه میکنم اصلا ,ولی بازی مدت بالا چرا ،و اینم اضافه کنم گرافیک بازیش عالیه یعنی عاشق بازی کردن میشی

ساام شما راضی هستید از گوشی ؟

در روز چندبار گوشیتونو شارژ میرنین؟

منم ۱۵ روزه خریدم ولی هر ۵دقیقه ۱درصد خالی میکنه 😔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چون فرقی نداره زیاد دوربین ۲۰ بهتره 'ال سی دیش بزررگتره  ولی ۲۱ ویژگی خاصی نداره که ۴ _۵میلیون ...

سلام شما با شارژر این گوشی مشکلی ندارید؟

برای من اگه نور کم باشه و اینا هر ۵دقبقه ۱درصد کم میکنه 

یکم نورشو زیاد کنم ۳دقیقه 

روزی چندبار شارژ میزارید؟

خیلی پشیمونم این گوشی رو خریدم😔😔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب سری sاولترا و پلاسش بالای ۳۰بودن ،نمیخواستم اینقدر بدم

دوست عزیز مشخصه که خیلی از خرید s21fe که دوستان دیگه خریدن ناراحتی ... s21fe تو تمام سایتهلی جهان و زمان معرفی به عنوان قاتل پرچمدار ارائه شده و دقیقا عین همون پرچمداران هست فقط قاب ، دوربین و یه جزییاتی ازش کمتره اما اسمش قاتل پرچمداره و میدونم آرزو داری بخری ولی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 😂😂

آره باتریش زود خالی میشه منم برگردم عقب اس ۲۰ میگرفتم

شما نه این گوشی رو داری نه اصلا از نردیکش رد شد ، که بخوای s۲۰ یا چیزی تو این قیمتا بخری برو عمو جوم برو از ارزوات حرف نزن 🤣🤣

اگر قصد خرید سامسونگ داشی باید همون سری s میگرفتی fe نمیخریدی اصن خوب نیستن تقدیبن میشه گفمیان رده س ...

میدونم شما حالت بد شده و اصلا نمیدونی s و s fe چی هست اتفاقا s21fe قطعا ارزش خرید بالاتری داره با قیمت مناسبتر ، یه قاب و یه تفاوت جزئی دوربین ابدا ارزش خرید ۱۰ میلیون تفاوت نداره ، پردازنده حتی 22 الترا عین s21 هست منتهی شما از اونایی هستی که گوشی تو دستت احتمالا نوکیا ۵ هست و فقط میای از ناراحتی نداشته‌هات یه چیزی بگی ولی اشکال نداره توام یه روزی میخری حتنا 😂😂