ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم ۱۵ روزه خریدم ولی هر ۵دقیقه ۱درصد خالی میکنه 😔
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چون فرقی نداره زیاد دوربین ۲۰ بهتره 'ال سی دیش بزررگتره ولی ۲۱ ویژگی خاصی نداره که ۴ _۵میلیون ...
سلام شما با شارژر این گوشی مشکلی ندارید؟
برای من اگه نور کم باشه و اینا هر ۵دقبقه ۱درصد کم میکنه
یکم نورشو زیاد کنم ۳دقیقه
روزی چندبار شارژ میزارید؟
خیلی پشیمونم این گوشی رو خریدم😔😔
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب سری sاولترا و پلاسش بالای ۳۰بودن ،نمیخواستم اینقدر بدم
دوست عزیز مشخصه که خیلی از خرید s21fe که دوستان دیگه خریدن ناراحتی ... s21fe تو تمام سایتهلی جهان و زمان معرفی به عنوان قاتل پرچمدار ارائه شده و دقیقا عین همون پرچمداران هست فقط قاب ، دوربین و یه جزییاتی ازش کمتره اما اسمش قاتل پرچمداره و میدونم آرزو داری بخری ولی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 😂😂
اگر قصد خرید سامسونگ داشی باید همون سری s میگرفتی fe نمیخریدی اصن خوب نیستن تقدیبن میشه گفمیان رده س ...
میدونم شما حالت بد شده و اصلا نمیدونی s و s fe چی هست اتفاقا s21fe قطعا ارزش خرید بالاتری داره با قیمت مناسبتر ، یه قاب و یه تفاوت جزئی دوربین ابدا ارزش خرید ۱۰ میلیون تفاوت نداره ، پردازنده حتی 22 الترا عین s21 هست منتهی شما از اونایی هستی که گوشی تو دستت احتمالا نوکیا ۵ هست و فقط میای از ناراحتی نداشتههات یه چیزی بگی ولی اشکال نداره توام یه روزی میخری حتنا 😂😂