2777
2789
عنوان

کیا فشار خون دارن یه لحظه بیاین لطفا

12646 بازدید | 27 پست

دوشب پیش چشام فقط سفیدی میدید اعتنا نکردم فرداش دوباره چشام هیج جایی رو نمیدید رفتم درمونگاه دکتر فشارمو گرفت رو۲۱بود سریع امپول تو رگی تزریق کرد گفت ده دقیقه بعد برو دسشویی دوباره بیا بگیرم فشارو در وباره ۱۸روی ۱۰بود قرص زیر زبونی داد بهترش در م ولی از اون شب همش گیجم نه اینکه خوابم بیاد فکر میکن منم همه چیزو خواب میبینم یه گوشمدکم میشنوه وخیلی بیجون شدم به نظرتون روی مغز تاثیر میزاره 

انشاالله همیشه سلامت باشی 

ببخشید ولی ۲۱ یعنی سکته مغزی...مطمعنی فشار رو درست نوشتی

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت برا اخر هفته دارم ولی اینقد استرس دارم میگم نکنه د وو باره بره بالا نفهمم 

استرس نداشته باش هر وقت حس کردی حالت خوب نیست یکم آبلیمو بخور نگران نباش اصلا. نگرانی و استرس منشا خیلی از بیماریهاست عزیزم

🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀

استرس نداشته باش هر وقت حس کردی حالت خوب نیست یکم آبلیمو بخور نگران نباش اصلا. نگرانی و استرس منشا خ ...

ممنون از راهنماییت عزیز همون دکتر درمونگاه فعلا بهم دارو داده با قرص سیر استفاده میکنم ولی اینکه گیجم میترسم دکتر بگه رو مغزت تاثیر بد گذاشته چون به قول دوستمون بیست ویک ودو برابر باسکته مغزی ولی واقعا خدا معجزه کرد 

ممنون از راهنماییت عزیز همون دکتر درمونگاه فعلا بهم دارو داده با قرص سیر استفاده میکنم ولی اینکه گیج ...

اصلا نترس عزیزم کلن فشار ک از حالت عادی خارج بشه اون حالت گیجی بوجود میاد نگران نباش انشاالله تنت همیشه سالم باشه💕

🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀

چند سالته عزیزم؟ من فشارخون بالا دارم و روزی شش تا قرص فشار میخورم. فشارخون بالا واسه مغز خیلی خطرناکه. حتما یه هولتر فشارخون ببند و دکتر قلب و عروق برو

چشم از پنجره بردار، منجى در آينه است
چند سالته عزیزم؟ من فشارخون بالا دارم و روزی شش تا قرص فشار میخورم. فشارخون بالا واسه مغز خیلی خطرنا ...

سی وپنج سالمه عزیز پارسال حامله بودم تو هفت ماهگی بچم دنیا اومد هم فشارم بالا بود هم بوه اب نداشت ولی از بعد زایمان دیگه خوب بودم الانم اصلا فک نمیکردم از فشار باشه وقتی رفتم شوکه شدم وای چرا شش تا مگه فشارتون تا چند میره

ببخشید هولتر فشار چیه

یه دستگاهه که به بازوتون میبندن و گردنتون میندازن بیست و چهار ساعت هر ساعت فشارتونو میگیره. بعد اون درمان مناسب رو شروع میکنن

سی وپنج سالمه عزیز پارسال حامله بودم تو هفت ماهگی بچم دنیا اومد هم فشارم بالا بود هم بوه اب نداشت ول ...

ببین من فشارم هفده روی ده بود و مرگ رو به چشمم دیدم. من هم سی و پنج سالم بود که متوجه فشار بالام شدم الان سی و نه سالمه. فشار من با یه قرص پایین نمیاد سه مدل قرص دادن از هر کدوم یکی صبح و یکی شب میخورم

ببین من فشارم هفده روی ده بود و مرگ رو به چشمم دیدم. من هم سی و پنج سالم بود که متوجه فشار بالام شدم ...

وای اره خیلی وحشتناک بود منم گفت بیست ویک از استرس تموم بدنم میلرزید فکر نمیکردم زنده از اتاق بیام بیرون ولی خدا فرصت دوباره بهم داد