2777
2789
عنوان

این اخرین تاپیک و حضور من تو سایت هستش خداحافظ دوستای خوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 50 پست
من سایت های دیگه را هم امتجان کردم زیاد به دلم نچسبید همون اول سال 93 که نی نی سایت وصعیتش بهم ریخت
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلن برم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
راستش من هروقت برای خودم یه جورایی خط و نشون کشیدم که دیگه فلان کارو نکنم از فرداش بدتر انجامش دادم به نظرم بهترین راه اینه که یه جایگزین برای این عاداتمون پیدا کنیم و کم کم مدت زمان استفادش رو کم کنیم مثلا کلا صبح و بعد از ظهر نیای و فقط شب مثلا تا یک ساعتی اینجا باشی اینجوری کم کم از سره ادم میفته
یک انسان فقط وقتی حق داره به کسی از بالا به پایین نگاه کنه که دستشو برای کمک به سمت اون فرد دراز کرده باشه
هر چند وقت یه وقت که دعوای سختی بین کاربرا می شه از تاپیک ها دیده می شه! یکی دو تا از دوستان منم بعد از یه دعوای سخت از این تاپیکا زدن و رفتن!
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
بعضی افراد یادشون میره که محیط مجازیه اما دل ها که مجازی نیست و هرطور که بخوان رفتار میکنن ... احتمالا این دوستمون هم برای همین ناراحته امیدوارم بمونه
اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
اینا نتیجه احترام نذاشتن به عقاید هم دیگه اس!منظورم هر دو گروه هست! چون من دیدم چطوری به تاپیکای طرف مقابل حمله می کنن و چه چیزا که به هم نمی گن!بدون این که فکر کنن فردا ممکنه همین بلا سر خوشون بیاد!
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝