2777
2789

همشون عنن فقط مال تو نیس

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بابای خوبی برا بچه هات انتخاب کردی تنهاشونم بذار باهاش نکنیااااا 😡 تو در قبال بچت مسئوولی تا اخر عمر 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
هن

خاهرشوهری عروسارو درک نمیکنی🤭 با توجه ب اسم کاربریت گفتما

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

میگه با دوستم در ارتباطی

خو تو چرا میزاری بیاد خونت دوستش

یا چرا باهاش اصن سلام علیک داری

من ۷ ساله متاهلم اصلا نمیدونم دوستاش کین 

واقعاهس همچین دارویی؟ منم برم

اره هس

برو شاید اصلا با مشاوره و صحبت بهتر شدی