2777
2789

مرکز بهداشت رفتی پیش ماما که پرونده تشکیل بدی؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😔خیلی هم ب شوهرم گیر میدم جوریکه ده روزه باهام قهر کرده.میترسم بهش بگم بخاطر بارداریه فک کنه دارم خودمو لوس میکنم🥴

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
منم😔خیلی هم ب شوهرم گیر میدم جوریکه ده روزه باهام قهر کرده.میترسم بهش بگم بخاطر بارداریه فک کنه دار ...

شوهرم هم میدونه افسرده شدم اصلااا درک نمیکنه. شبا ساعت 9یا 10 میاد خونه. 

حتی یبارم نگفته بیا بریم بیرون حالو هوا عوض شه 

عزیزم فقط بهت داروی آرامبخش میدن که دائم گیج و منگ میشی

من فقط یه هفته خوردم هم بی حال بودم و همش خوایم میومد هم یبوست شدید گرفتم

سعی کن بری بیرون(پارک ، پیاده روی، خونه خاله و دایی و دوست)

خرید کن حتی شده هفته ای یه چیز کوچیک مثل گل سر یا...

من خودم با خرید تا یه هفته روحیه ام خوبه

آهنگ گوش بده( شاد و انرژی بخش)

به خودت برس 

هر روز که از خواب بیداری میشی حداقل ۲۰ تا از نعمت های که خدا بهت داده رو یکی یکی نام ببر و به خاطرش شکر گزاری کن خیلی بهتر میشی

منم این مشکل رو دارم و با این کارا خیلی بهترم

ولی دکتر و دارو تاثیر نداشت

الهم عجل لولیک الفرج

من سر پسر اولم اینجوری بودم الان سر این یکی عصبی شدم نمیدونم چرا اعصابم خیلی ضعیف شده واسه یه چیز الکی م مسخره همش عصبی میشم همش دارم غر میزنم نمیدونم چیکار کار کنم دیگه دارم روانی میشم حداقل افسردیگم بهتر از این عصبانیت هست 😢

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شوهرم هم میدونه افسرده شدم اصلااا درک نمیکنه. شبا ساعت 9یا 10 میاد خونه.  حتی یبارم نگفته بیا ...

امان از دست شوهرا

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

منم همش با پسر کوچیکم و همسرم بحث دارم

گاهی نصف روز بی دلیل گریه میکنم

اما وقتی حالم بهتره بهشون میگم که این کارا دست خودم نیست و به خاطر بارداری هست

ازشون عذر خواهی میکنم و می‌خوام که تحمل کنن

چون خودمم ناراحتم

وسعی میکنم روزایی که بهترم با غذای خوب و لبخند و ایجاد یه جو شاد تو خونه روزای تلخ رو جبران کنم

تا خانوادم ازم دل زده نشن

الهم عجل لولیک الفرج
من سر پسر اولم اینجوری بودم الان سر این یکی عصبی شدم نمیدونم چرا اعصابم خیلی ضعیف شده واسه یه چیز ال ...

اصلا بخاطر این دارم مادر میشم ذوق ندارم. هیچی. 

زندگیم مثه قبله. 

اصلا حالمو دوست ندارم