2777
2789

سلام دوستان

بهترین مهمونی که رفتید که حسابی خوش گذشته باشه چجوری بوده میشه تعریف کنید؟ من دوست دارم مهمونی های خوبی بدم که به مهمونام خوش بگذره و راضی باشن 

کلا از نظرتون مهمون نواز بودن چجوریه؟ تا حالا مهمونی رفتید که پشیمون بشید؟ چرا؟

ماهم چندروز پیش یه مهمونی دعوت شدیم که اون خانواده دوتا عروس داشت عروس اولی که چندسال پیش ازدواج کرده خیلی محترم بود و خیلی کار نمیکرد ولی همه احترام میزاشتن بهش عروس دومی که سنش بالاتر بود و همین امسال هم ازدواج کرده بود و حتی نوه اون خانواده رو با اینکه بچه خودش هم نیست نگه میداره ولی احترامش کمتر بود و دائم داشت کار میکرد....

یکم برام عجیب بود راز موفقیت عروس اولی چیه به نظرتون؟

ببین بستگی به خانواده داره مثلا اگه من باشم عروسی که خالیه بهم احترام میزاره کار میکنه رو بیشتر دوست دارم ولی بعضی ها کسی که خوش رو بگیره بیشتر دوست دارن

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم افرین واقعاا من تازه عروسایی ک دیدم کم اینجوری هستن مثلا اصلا مغرور نباش خودتو نگیر من یکی از فاپیلامون تازه عروس بود رفتیم خونشون از زندگی پشیمون شدیم اینقققد ک مغرور بود اصلاا ننشست پیش مهموناش از موقعی ک رفتیم ظرفای تو کابینتشو میشت یا وقتی شام خوردیم رفت نشست پشت میز پاهاشو انداخت رو هم رفت تو گوشب سعی کن مقل این نباشی

ببین بستگی به خانواده داره مثلا اگه من باشم عروسی که خالیه بهم احترام میزاره کار میکنه رو بیشتر دوست ...

نبابا کی کسی ک خودشو بگیرع دوست داره؟؟ اتفاقاا من خیلیی بدم میاد ادم باید اجتماعی باشه

مهموني كه خوش بگذره تا حالا نرفتم همش تو مهموني ها به خاطر لباسامون تحقير ميشديم و مسخرمون ميكردن حتي خاله هام

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
مهموني كه خوش بگذره تا حالا نرفتم همش تو مهموني ها به خاطر لباسامون تحقير ميشديم و مسخرمون ميكردن حت ...

عزیزمممم❤️

خدا به اندازه قلب بزرگت بهت میده و مطمئن باش شکوندن قلب آدما تاوان داره...

نبابا کی کسی ک خودشو بگیرع دوست داره؟؟ اتفاقاا من خیلیی بدم میاد ادم باید اجتماعی باشه

خب اکثرا اینجا میگن رفتین خونه مادرشوهرتون کمک‌نکنین کسی که کمک‌نمیکنه احترامش بیشتره و از این حرفها ولی من خودم به شخصه اگه یه روزی عروس داشته باشم خودشو برام بگیره محلش نمیزارم حتی دیگه دعوتشم نمیکنم نمیدونم والا میگم شاید خانواده های اونا اینجورین

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
عزیزمممم❤️ خدا به اندازه قلب بزرگت بهت میده و مطمئن باش شکوندن قلب آدما تاوان داره...

باورت ميشه خاله ي ادم دعوتت نكنه عروسي به خاطر لباس يا اينكه مامانت دندون نداره 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

ی دوستی دارم هر دفعه میگه بیا خونم و فلان هر موقع هم که میرم همش تو آشپزخونه س و کار میکنه تا استکانهای چایی و شام و میوه هم خشک نکنه و گرد گیری نکنه نمیاد بشینه منم واقعا ناراحت می شم چون بعدا می تونه این کارا رو بکنه نه شاغل و نه بچه کوچیک داره 

باورت ميشه خاله ي ادم دعوتت نكنه عروسي به خاطر لباس يا اينكه مامانت دندون نداره 

نمیدونم چی بگم...

فقط اینو میدونم که دلم خیلی برای خالت سوخت! 

خدا بهش رحم کنه🥲💔

واقعا؟ خب میشه بگی برام چجوری مهمونی میدادی چکارا میکردی

رو منوی غذا خیلی فکر میکردم .

تو روزهای قبل یه روز خرید می کردم 

یه روز نظافت 

و یه روز هم مقدمات غذاها رو آماده می کردم 

روز مهمونی کارم سبک بود نسبتا 

وقتی مهمونا اومدن بیشتر باهاشون وقت میگذروندم ، صحبت ،بگو بخند و ..‌.

الان از تجملات و تشریفات خییییلی کم کردم ، هم بچه کوچیک دارم ، هم هزینه ها افتضاحه. هم اینکه خیلیا بی لیاقتی شون رو ثابت کردن! 

کاربر قدیمی سایت 🌹