2777
2789
عنوان

پرخاشگری برادر نوجوانم😑😭

369 بازدید | 18 پست

داداشم ۱۴ سالشه با صدای خیلی بلند صحبت میکنه پرخاشگر شده و سر هر موضوع کوچیکی داد و هوار راه میندازه . صداش واقعا آزار دهنده هست و باعث میشه سردرد بگیرم تا حدی که تو درس خوندنم مشکل ایجاد شده هم من و هم پدرو مادرم باهاش صحبت کردیم ولی بی فایده بوده لطفا بگید باهاش چه رفتاری داشته باشم ؟

هرکاری کنی بدترمیکنه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا كه به خاطر سنش و تغييرات هورمونيشه. دوم اينكه حتما ويتامين دى بدنش رو چك كنيد و مكمل مصرف كنه.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

عزیز الان سن بسیار حساسی هست حتماااا ی دلیلی داره و ی جایی تحت فشار روحی هست ،این سن واقعا مهمه که بهش اعتماد به نفس بدید خدایی نکرده تحقیر و توهین نکنید بهش ،صبورتر بشید و ببینید مشکلش چیه هرچند از تغییر هورمونی هم هست ،نمیگم لوسش کنید  و 

عزیزم نوجوان رو به هیچ عنوان نصیحت نکنین فقط همراهی کنین باهاش و درکش کنین 

اگه اومد داد و بیداد راه انداخت اجازه بدین نگین داد نزن،چته یا هر چیزی دیگه که عصبانیت رو بیشتر می‌کنه 

یه شربت خنک تهیه کنین و وسط عصبانیتش با لبخند برین بدین دستش و بگین قربون صدای مردونه ی داداشم🤣

ببین به نظرت میاد که پررو میشه ولی باید اول کار اینجوری برخورد بشه که اون حس سرکش از بین بره،بعد برین اتاقش و ازش اجازه بگیرین که وارد بشین به اتاقش و باهاش خیلی دوستانه صحبت کنین 

مثلاً بگین من می‌دونم حتما یه چیز مهمی هست که شما رو اینقدر عصبانی کرده

به حرفاش بدون قضاوت گوش بدین 

اینکه برین و باهاش صحبت کنین بعد از چند روز محبت کردن بی منت جواب میده ها 

یکم اذیت میشین ولی برای همیشه واکسینه ش میکنین در مقابل مشکلات اخلاقی و اجتماعی