2777
2789
عنوان

پرخاشگری برادر نوجوانم😑😭

367 بازدید | 18 پست

داداشم ۱۴ سالشه با صدای خیلی بلند صحبت میکنه پرخاشگر شده و سر هر موضوع کوچیکی داد و هوار راه میندازه . صداش واقعا آزار دهنده هست و باعث میشه سردرد بگیرم تا حدی که تو درس خوندنم مشکل ایجاد شده هم من و هم پدرو مادرم باهاش صحبت کردیم ولی بی فایده بوده لطفا بگید باهاش چه رفتاری داشته باشم ؟

هرکاری کنی بدترمیکنه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا كه به خاطر سنش و تغييرات هورمونيشه. دوم اينكه حتما ويتامين دى بدنش رو چك كنيد و مكمل مصرف كنه.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

عزیز الان سن بسیار حساسی هست حتماااا ی دلیلی داره و ی جایی تحت فشار روحی هست ،این سن واقعا مهمه که بهش اعتماد به نفس بدید خدایی نکرده تحقیر و توهین نکنید بهش ،صبورتر بشید و ببینید مشکلش چیه هرچند از تغییر هورمونی هم هست ،نمیگم لوسش کنید  و 

عزیزم نوجوان رو به هیچ عنوان نصیحت نکنین فقط همراهی کنین باهاش و درکش کنین 

اگه اومد داد و بیداد راه انداخت اجازه بدین نگین داد نزن،چته یا هر چیزی دیگه که عصبانیت رو بیشتر می‌کنه 

یه شربت خنک تهیه کنین و وسط عصبانیتش با لبخند برین بدین دستش و بگین قربون صدای مردونه ی داداشم🤣

ببین به نظرت میاد که پررو میشه ولی باید اول کار اینجوری برخورد بشه که اون حس سرکش از بین بره،بعد برین اتاقش و ازش اجازه بگیرین که وارد بشین به اتاقش و باهاش خیلی دوستانه صحبت کنین 

مثلاً بگین من می‌دونم حتما یه چیز مهمی هست که شما رو اینقدر عصبانی کرده

به حرفاش بدون قضاوت گوش بدین 

اینکه برین و باهاش صحبت کنین بعد از چند روز محبت کردن بی منت جواب میده ها 

یکم اذیت میشین ولی برای همیشه واکسینه ش میکنین در مقابل مشکلات اخلاقی و اجتماعی