دیشب اومدم بیبی چک بزنم که نداشتیم شوهرم یه بوهایی برد چون حالم خوب نبود امروز هم که صبح اومدم بیدار بشم برم متوجه شد و خلاصه بحثمون شد ( عاشق بچست من دیگه نمیخواستم ) و با من اومد آزمایش خون بدم … الان هم جواب اومده براش ، مثبته من جدا آمادگی یه بچه دیگه ندارم !
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
لطفا اگه امادگیشو نداری نیار حتی اگه شوهرت واقعا عاشق بچست باور کن اگه نشه حتی یه نیاز بچه رو تو این دنیا براورده کرد مدام باید با همون بچه بحث و دعوا کنین همش که شیرین نیست بچه اوردن مسئولیت سنگینیه الانتو خونه ما مادر من مشیمونه از بچه اوردن و چقدر تو خونمون بحث و دعواس و هیچکس ارامش نداره
اگه نمیخواستی دیگه باید یا میبستی لوله ها تو یام دستگاه میذاشتی خیالت راحت منم شوهرم عشق بچس اما دوسال پیش لوله هامو بستم منم سه تا دختر دارم فوبیا حاملگی داشتم وهنوزم دارم وحشتناک
لطفا اگه امادگیشو نداری نیار حتی اگه شوهرت واقعا عاشق بچست باور کن اگه نشه حتی یه نیاز بچه رو تو این ...
من واقعا نمیخوام شرایطش رو داریم ها اما واقعا دیگه بسه بچه اشتباه کردم من خواستم رحم در بیارم نکردم باید میکردم
اگه نمیخواستی دیگه باید یا میبستی لوله ها تو یام دستگاه میذاشتی خیالت راحت منم شوهرم عشق بچس اما دوس ...
خوب کاری کردی بخدا منم خواستم بکنم بحث شد وا دادم اشتباه کردم بخدا
الکی مغزش رو شستشو نده حالا که درست جلوگیری نکرده کاری که شده باید دنیاش بیاره مطمئنم ...
قطعا حرف سقط بشه بد جور بحثمون میشه اما باید باهاش حرف بزنم پنج بچه واقعا زیاده