2777
2789
عنوان

خانم های خوشگل بیاید کارتون دارم😁

115 بازدید | 13 پست

من چند وقت جوش میزنه بینم یا بالای لبم کنار بینیم میدونید علتش چی هست و چی بزنم

از یه فوم شستشو برای صورت معمولی استفاده میکنم که فیس برای داره هر روز استفاده میکنم پوستم روشن یه چند وقت رنگ پوستم مثل قبل روشن نیست چی بزنم خوب باشه😁❤️❤️چون همتون زیبا هستید گفتم که بیاید😅😍😍😍

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای موهای بالای لبت چیکار میکنی؟ اگه بند میندازی از اونه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
برای موهای بالای لبت چیکار میکنی؟ اگه بند میندازی از اونه

اره بند میندازم هر وقت صورتمو بند میندازم جوش های قرمز که کوچیک و دون دون هستند میزنم به خاطر همین اصلاح نمیکنم فقط بالای لبم اما این جوش الان دقیقا زیر بینیم جوش چرکی میزنه به خاطر استرس نیست؟

از وقتی فوم رو استفاده می‌کنی جوش میزنی؟

نه وقتی اولش میزدم خوب بود پوستم روشن تر شده بود اما الان برعکس پوستم دیگه روشن نیست 

اره بند میندازم هر وقت صورتمو بند میندازم جوش های قرمز که کوچیک و دون دون هستند میزنم به خاطر همین ا ...

آره بند تو صورت خیلیا باعث جوش میشه. نمیدونم امکانش هس یکم از پوستت مراقبت کن خوب میشه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
نه وقتی اولش میزدم خوب بود پوستم روشن تر شده بود اما الان برعکس پوستم دیگه روشن نیست 

شاید سر فوم که میگی فیس براش داره اون فیس براشه دیگه کثیف شده... فیس براش دار نگیر 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
آره بند تو صورت خیلیا باعث جوش میشه. نمیدونم امکانش هس یکم از پوستت مراقبت کن خوب میشه

مراقبت میکنم اما تا الان اینطوری بینیم مدام جوش نزده بود و زیرش دردم میکنه

شاید سر فوم که میگی فیس براش داره اون فیس براشه دیگه کثیف شده... فیس براش دار نگیر 

سرش میشه عوض کرد..فقط استفاده هر روز از فیس براش اشکال نداره؟

نه دیگه مگه هرروز صورتت رو نمیشوری 

میشورم ولی با فیس براش گفتم شاید پوست خراب کنه با دست بشوری بهتر باشه با ژل یا فوم

میشورم ولی با فیس براش گفتم شاید پوست خراب کنه با دست بشوری بهتر باشه با ژل یا فوم

روزی یه بار فکر نکنم اشکال داشته باشه من خودم هر وقت آرایش داشته باشم با فیس براش میشورم... اون سری مویی که نرمه

امضا ندارم اثر انگشت زدم