2777
2789
عنوان

حالم خیلییی بدهههه

546 بازدید | 17 پست

از اول زندگیم فقطططط درس خوندممم حتی واسه ۱۹ و نیمم گریه کردم  به خاطر کرونا کنکور رو درست و حسابی ندادم دو سال کارشناسی خوندم ولی پارسال انصراف دادم کنکور دادم دندان پزشکی قبول شدمم 

ولی حااالم بده همه دوستای اطرافم که به درس اهمیت نمیدادن لیسانس یه رشته ای گرفتن و رفتن تو کار آزاد و شرکتی و اینا  و الانم دارن یکی یکی ازدواج می کنن اونم با آدمای خیلییی خوببب از لحاظ مالی 

من ۲۱ سالم ولی همش درس خوندم منم دلم می خواد ازدواج کنم ، همدم داشته باشم ، حتی سر کارم نیستم فقط درامدای کوچیک از کارای اینترنتی

همش میگم خوش به حالشون 

من تو شهری زندگی می کنم که خیلی به ازدواج اهمیت میدن و سنتی  

می ترسم ، خیلییی می ترسم 

کاش منم مثل اونااا انقد خودمو عذاب نداده بودممم

عزیزم شما یه ذره تو رشتت بری جلو، همدمت خودش میاد  

داری دندون میخونی لامصب بعد به دوستات که لیسانس گرفتن و ازدواج کردن حسادت میکنی؟

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت دندونپزشکی میخونی 

نترس بی شوهر نمیمونی 

بچسب به درست 

تفریحتم سر جاش باشه

مطمئن باش وقتش برسه تو هم ازدواج میکنی 

بابا تازه ۲۱سالته خیلییییییی جوونی 

مث پیرزنا حرف نزن 

کاری هم به رسم شهرتون نداشته باش

ببین ده پونزده سال دیگه حسرت همین روزاتو‌ میخوری 

داندانپزشکی قبول شدی الان همه دوستات دوست دارن جای تو باشن

عجله نکن تو هم با یه ادم حسابی ازدواج میکنی قول میدم بهت

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
وا ناشکری نکن دندان پزشکی قبول شدی آرزوی خیلیهاست

نه من ناشکری نمی کنم رشتم دوس دارم با زحمت به دستش آوردم من وقتی خواستم انصراف بدم انقد باهام مخالفت شد 

من هرشب گریه می کردم خیلی عذاب کشیدم 

ولی خب وقتی بقیه رو میبینم که اصلا هیچ زحمت و عذابی نداشتن از همون اول ابتدایی ولی الان وضعشون از من دانشجو خیلی بهتره غصه می خورم 

مگه الان دندان نمیخونی؟

قدر خودت و موفقیت هاتو بدون. ازدواج رو تو ۴۰ سالگی هم میشه کرد والا. ازدواج هیچ هنر خاصی نیست نیست حتی با کیس پولدار.  هنر رو شما داری میکنی که از استعداد و توانایی و تلاش خودت داری استفاده میکنی و انشالا بزودی هم به مقام عالی اجتماعی میرسی هم موقعیت مالی عالی. پس لطفا سعی کن مثل اطرافیانت سطحی نگر نباشی

سکوت میکنم 😶

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ای وای باورم نمیشه، با ۲۱ سال سن داری دندان پزشکی می‌خونی حالت بده؟؟؟ این شرایط آرزوی خیلیا از جمله خود منه. برای ازدواج هیچوقت دیر نیست، درست رو بخون و پزشک شو مطمئن باش موقعیت های عالی برات پیش میاد، ایکاش من این موقعیت رو داشتم و تو جای من بودی که با یه بچه کوچیک و خانه داری و شوهرداری و نصف روز شاغل بودن وقت ندارم یه آرایشگاه برم و آرزوی باشگاه رفتن به دلم مونده.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ای وای باورم نمیشه، با ۲۱ سال سن داری دندان پزشکی می‌خونی حالت بده؟؟؟ این شرایط آرزوی خیلیا از جمله ...

ولی من تازه ترم ۱ هستم همش با خودم میگم عقب موندم 

تا فارغ التحصیل بشم ۲۷ سالمه 

ولی من تازه ترم ۱ هستم همش با خودم میگم عقب موندم  تا فارغ التحصیل بشم ۲۷ سالمه

مگه ۲۷ سال خیلیه؟؟؟ من ۳۲ سالگی ازدواج کردم اصلا هم حس بدی نداشتم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
من از همکلاسیامم بزرگترم همشون ۱۹ ، ۲۰ سالشون 

عزیزم ربطی نداره به خدا

شما یه چند ترم برو جلوتر خانمای 25 ساله هم میبنیی

بارها تو اینستا دیدم طرف 5 سال پشت کنکور بود بعد رفت پزشکی یا دندون یا 3 سال و....

برای زحمتت ارزش قائل شو، برای تلاشی که کردی ارزش قائل شو، برای شب بیداری هات ارزش قائل شو

کار هر کسی نیست قبولی دندونی و تو نشستی روی اون صندلی 

با شوق و ذوق درس بخون، تازه 21 سالته عزیزم

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
مگه الان دندان نمیخونی؟ قدر خودت و موفقیت هاتو بدون. ازدواج رو تو ۴۰ سالگی هم میشه کرد والا. ازدواج ...

من حتی به یکی از دوستامم پیشنهاد دادم که اینکار رو کنه و انصراف بده و بره دنبال علاقش ولی الان هرچی ازم سوال میپرسه نمی دونم چی بگم خوشحالی بقیه رو که میبینم اصلا نمی دونم کار درستی کردم بهش گفتم این کار و کنه یا نه 

گاهی میگم کاش لیسانسم ادامه داده بودم تموم شده بود و ازدواج میکردم باور کن تو شهرمون همه نگاه ها یهجوریه همه میگن چرا ازدواج نمیکنی و اینا ولی من ......