2777
2789

سلام وقت بخیر

پوست من چرب و مستعد جوشه. در حال حاضر هم فقط از فوم شست و شو دو بار در روز و هروقت جوش داشته باشه تونر و گاهی مرطوب کننده استفاده میکنم. فقط فوم رو منظم استفاده میکنم. اما قصد دارم یه مدت منظم بهش رسیدگی کنم. تو این عکسا فقط ۳ تا جوش فعاله. بقیه جای جوشه که حدود ۴ ماهه یک سریاش هنوز نرفتن.

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش متخصص پوست بهتر میتونه راهنماییت کنه 

مرحله‌ بعدی میرم پیش متخصص. اما تا الان واسه هیچ‌چیز نتونسته کمکم کنه. ندمبه.

پنی سیلین بگیر با اب مقطرش قاطی کن ی خمیر درست کن بمال ب پوستت سریع خشک میشه

ببین اینا جوش نیستا

پوستمم خیلی لوسه =/

جای جوشن بیشترشون

اسی اسفرزه  از عطاری بگیر بعد هر روز اندازه نصف ق غ با اندازه  چهار  تا ق غ  پر  آب جوش جوش مخلوط کن بعد ی در بذار روش تا ربع ساعت تا لعابش بدست بیاد بعد موادتو بریز وسط ی  پارچه نخی نازک  و جمعش کن و پارچه  رو آروم فشار بده و بکش همه جای صورتت و بعد نیم ساعت با آب خنک بشور و صورتت که خشک شد ی ذره نرم کننده بزن به پوستت  تو این مدت سعی کن اصلا از کرم پودر و ضد آفتاب چرب استفاده نکنی