2777
2789

سلام من باردارم و ۲۱ هفته هستم طول روز از اول صبح اذن صبح تا اخر شب که بخوام بخوابم دعا و قران دارم با استراحت کوتاه موضوع اینه که میخوام دائم الوضو باشم برای دعا و قران هام اما بخاطر شرایط بارداری و معذرت میخوام معدم اذیته نمیتونم بیشتر از نهایتذ۱۰ دقیقه وضو نگه دارم مجبور هی برم وضو بگیرم بیام خیلی اذیت میشم و این شرایط عصبیم میکنه میخواستم بدونم میشه برای دعا و قران هام تیمم کنم که نخوام از جام پاشم و فقط برای نمازهام وضو بگیرم؟ خواهش میکنم هرکسی بلده کمکم کنه 

سلام.

عزیزم تیمم بدل از وضو شرایط خاص داره،و هرجایی نمیشه حکمشو داد.

شما هر وقت تونستی وضو بگیر هروقتم باطل شد یه دستکش دستت کن قرآن بخون بدون اینکه روی ایات بیاد.

برای ادعیه هم نه واجبه نه لمسش نیاز ب وضو داره.

موفق باشی التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون وضو ميشه خوند اما لمس نكن

تيمم نميشه

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
سلام. عزیزم تیمم بدل از وضو شرایط خاص داره،و هرجایی نمیشه حکمشو داد. شما هر وقت تونستی وضو بگیر هر ...

ممنونم ازت ینی دست رو دعاها و ایات نره بدون وضو قبوله؟ فقط برای نمازم وضو بگیرم درسته عزیزم؟

عزیزم اگر قصدت طهارت داشتن هست، مثلا می‌خوای موقع قرآن خوندن دست به آیات بزنی یا فکر می‌کنی دستت می‌خوره بهشون، که باید همون وضو رو بگیری. چون مشکلی نداری و  تیمم این‌جا درست نیست. 

اما اگر قصدت صرفا اینه که حالا وضویی هم داشته باشی، و اگر واااقعا سختته و خیلی اذیت می‌شی، به نیت طهارت تیمم کن هربار که نیازه. 

اما خب اینم بدون که خود اون آب وضو که می‌خوره بهت، خیلی اثرات داره. شمام که می‌گی باید زیاد این‌کارو کنی، پس خوش به حالته دیگه، اگر می‌تونی همون وضو رو ادامه بده

ممنونم ازت ینی دست رو دعاها و ایات نره بدون وضو قبوله؟ فقط برای نمازم وضو بگیرم درسته عزیزم؟

اره عزیزم اگر حاشیه قرآن رو بگیری دستت روی ایات نره هیچ مشکلی نداره.ادعیه هم بعضی ها یکسری از ایات قرآن داخلش هست و اسم ائمه دستت روی اونها نره و مستحبه که با وضو باشی.

شما یه دستکش بگیر راحت قران بخون دعا بخون فقط وضو بگیر نمازتو بخون.

عزیزم اگر قصدت طهارت داشتن هست، مثلا می‌خوای موقع قرآن خوندن دست به آیات بزنی یا فکر می‌کنی دستت می‌ ...

میخوام طول روز دائم الوضو باشم عزیزم بنظرم رسید یه تشت و یه پارچ اب بزارم کنارم و مرتب وضو بگیرم ممنونم ازت که کمک کردی 

۰۹۶۴۰

با این شماره تماس بگیری از نظر حکم مرجع تقلید خودت بهت جواب قطعی میدن و خیالت راحت راحت میشه.

راستی برا منو کوچولو تودلیمم دعا کن...

گلم ما رفته بودیم اعتکاف یه خانمی یه بطری کوچیک پیشش بود با حوله،وقت وضو حوله رو پهن میکرد روپاش با ۳ مشت کوچیک وضو میگرفت و میگفت صحیحه،مهم خیس شدن اون قسمت های وضوس،منم امتحان کردم وشد،حوله هم فقط چن قطره خیس میشد.میخوایین امتحان کنین

برای خوندن دعا ها وایات قران نیاز به وضو نیست

ققط قرآن و مفاتیح روی رحل قرار بدید.

وخیر تیمم برای شرایطی هست که اب مضر ویا وقت کم ویا دسترسب به اب ندارید.ویا اینکه شما شرایط رفتن تا شیر اب نداشته باشید پس گزینه تیمم باطل

عزیزم نیاز نیست کل روز نماز قرآن ودعا بخونی

هرچیزی به اندازه ای کافی