2777
2789
عنوان

مثلاً نزدیک خوانوادمم

1106 بازدید | 70 پست

میخواستم برم باشگاه ثبت نام کنم روزی یک ساعت همش تایمشه.ب مامانم گفتم قبول نکرد نگه داره ب خواهرم گفتم اون ک اصلا ب خودش نیاورد گفت ببر مهد بزار همون یک ساعت یا کلا بیخیال شو.خیلی دلم شکست .خواهرم هروقت مریضه تا جارو ظرف شستن غذاگذاشتنشو میرفتم روزانه براشون انجام میدادم خیلی دلم شکست.احساس بی کسی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومه گفت اگه دخترت میشینه با خودت بیارش اما اونجا پر دستگاهه بعید می‌دونم بشینه خطرناکه

یه چیز سرگرمی بگیر براش ببر همونجا بشینه بازی کنه 

من با خودم می‌بردم گوشی میدادم بازی کنه

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

از هییییچکس هیچ توقعی نداشته باش که در آرامش باشی...برای کسی هم کار انجام نده وقتی بهت رو نزده....رو بزنه بهتم،در حد اعتدال انجام بده...نه بیشتر که بشه وظیفت و یا به چشمشون نیاد

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
خواهرت هیچی ولی عجب مامانی داره 

بخدا همون خواهرم بدتره من خیلی برایش کار کردم دلم شکست بخدا .خواهر بزرگم ک تو شهر ما نیست میگه زنگ بزن ب بابا بگو چرا ب مامان گفتی .وقتی مامان راضی نیست میگم چ فایده

من چی بگم که هر ماه نصف حقوقمو میدم پدرو‌مادرم‌ولی حتی یه بارم بچمو نگه نداشته 

یه بارم سر کار بودم از دم‌در دید میزدم بچم‌تو کوچه‌ول بود مادرم حواسش نبود

بچت چند سالشه 

یه تایمی برو که شوهرت خونه باشه واست نگه داره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"