2777
2789

بچه ها من دخترم ۹ماهشه و از بدو تولد مجرای اشکش بسته بود و خیلی ترشح داشت طوری که صبح بیدار میشد اصلا باز نمیشد پلکش و باید با پنبه و اب گرم تمیز میکردم.

الان تقریبا ۳روزی هست که چشمش تمیزه تمیزه اصلا ترشح نداره عادی شده اما چیزی که هست دقیقا یه هفتس مریض شده و دکتر سفکسیم و پلارژین داده داره مصرف میکنه به نظرتون از دارو ها میتونه باشه یا واقعا مجرای اشک دخترم باز شده؟

اگر تهران هستی ببر کلینیک نور  اونجا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتراش عالین  اگر نیاز باشه میل میزنن

نه عزیزم تهران نیستم .اینجا مرتب میبرمش دکتر اما پکتر گف تا ۱سالگی شاید باز بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌جوری نمی‌تونی بفهمی،بزار چند روز بگذره،ماساژ بده،ان شاالله باز شه،پسر منم مجرای اشکیش بسته بود آ ...

اخه عزیزم دختر من ۳یا ۴روزه چشمش اصلا ترشح نداره قبلا خیلی اوضاش خراب بود میگم شاید بازشده از یه طرفم میگم شاید برا دارو هاییه که میخوره

ماساژ خیلی مهمه. من هر بار بهش شیر میدادم دستم را با صابون میشستم ناخن هام کوتاه بود و ماساژ میدادم. ...

😭😭😭خداکنه از داروش نباشه و باز شده باشه 

ممنون عزیزم

نه عزیزم تهران نیستم .اینجا مرتب میبرمش دکتر اما پکتر گف تا ۱سالگی شاید باز بشه 

دختر منم یک سالش بود چشمش عفونت کرد یک هفته بچم بیمارستان خوابید 

خوب نشد 

از گوشش بود 

بردم دکتر ملکوتی دارو داد خوب شد خدارو شکر 

ولی ایشون بمن گفتن اگر خوب نشد ببر کیلینک نور میل بزن 

حالا ایشالله که برای دختر شما هم خوب شده باشه

اخه عزیزم دختر من ۳یا ۴روزه چشمش اصلا ترشح نداره قبلا خیلی اوضاش خراب بود میگم شاید بازشده از یه طرف ...

احتمالا برا دارو هست،یادمه چشم پسر منم چند روز خوب شده بود منم فکر میکردم خوب شده،اکه کارش به میل زدن کشید یادت باشه ببریش خصوصی حتما

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......