2777
2789
عنوان

ب این مادرشوهر چی باید گفت اخه

1258 بازدید | 44 پست

امروز تولد بچم بود موقع دادن کادوها اعلام کرد یک ملیون تومن بعد پاکتارو دیدم خالیه گفت ولی کارت هدیه هارو یادم رفته بعد ک مراسم تموم شد کادوشونو اوردن دیدم ۵۰۰تومنه !!!!!

نمیدونم چرا عصبی شدم انقد!!شاید چون روز عقدم یکی از النگوهامو هم واسه مهمونیم گذاشت ک پاگشا کنه هم روز عقد از طرف دخترش گفت و بعد ک برگشتیم من فک میکردم یکی از النگوها گم شده!!!

یا روز جهیزیه میخواست دوتا پتو ب شوهرم بده گفت این یه نفرش یه دونفره هم هست میارمش الان ۴ساله رفته ک پتو رو بیاره !!

تا عمق وجودم الان عصبیم 😐😂

باید دفعه دیگه که خواست زر بزنه گند دفعه قبلش رو یه روش بیاری

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

حق داری

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که خوبه 

دخترعمه من مادر شوهرش سند ماشین آورد تو روز عقد داد بهش 

بعدش فردای عقد رفت ازشون برداشتش 😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

دقیقا مادرشوهر منم واسه تولد پسرم یه زنجیر به چه کلفتی و بزرگی اورد انداخت گردن پسرم تو جمع منم کلی ذوق زده شدم بعد که مهمونا رفتن نصف شبی اومد ساعت دوازده و نیم گفت زنجیر رو اشتباه اوردم این مال خودمه برداشت برد یه دونه اورده قشنگ از ته سوزن رد میشه تازه به گردن پسرمم که لاغره و سه سالشه هم یه ذره همش ازاده 

حرص نخور .کاریشون نمیشه کرد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

باید دفعه دیگه که خواست زر بزنه گند دفعه قبلش رو یه روش بیاری

وای خیلی وقیحه از رو نمیره شوهرم میگه حتما دستشون خالی بوده نداشتن روشون نشده اعلام کنن ۵۰۰گفته ۱تومن 

پتو رو چند بار تاحالا بهش گفتم ب روی خودش نمیاره

خیلی پر رو و بی شخصیته

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙