2777
2789
عنوان

بدترین مشکلتون چیه ؟

419 بازدید | 35 پست

سلام 

حالم خیلی بده خسته ام روحی جسمی ...

یه آدم مگه چقدر تحمل داره حالم از این زندگی بهم میخوره شما تو شرایط سخت چیکار میکنید به خودتون بیاید ؟ بدترین مشکلی که تا الان داشتید چی بوده ؟ لطفا سنتون هم بگید 

من ۱۹ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها مشکلم اینه که خانوادم از نظر مالی مشکل دارن و اینکه خواهرم یه مشکلاتی داره همش غصشو میخورم 

بازم‌خداروشکر همشون سالمن 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

بیماری و بی پولی . ولی بیماری از همه بدتر هم خودم هم خانوادم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

بدترین مشکلم اینه از نظر روحی خیلی تحت فشارم. خانوادم توقع دارن از نظر مالی کل خرج خونه رو بدم. از یطرف زخم زبونا و اخم کردنای مامانم که مبگه درامدت کمه باعث شده خواب از چشام بره. 

از یطرف خانواده نامزدم اخر هفته میخوان بیان خونمون لباس ندارم. بخوام برم بخرمم هزینه اش خیلی میشه. باید خودم پولشو بدم چون بابام هیچ پولی نمیده. از طرف دیگم بابام پولامو ازم گرفت یه هزاری توکارتم نیس گفت میخوام بیمه ماشینمو بدم بهت پس میدم اما نداذ. موندم‌ چکار کنم. از یطرف دارم بهونه میارم خواستگارم یجوری نیاد اخر هفته از یطرفم دوستش دارم. میگه بیایم خانواده ها صحبت کنن. لباس خوشگل بپوش مامانم ذوق کنه بگه چه عروسی... دلم گرفته از زندگیم خسته شدم

۳۳ تجربه بارداری بد زایمان بد افسردگی بعد از زایمان بچه داری  بد چون بچم کولیک و رفلاکس شدید داشت . دست تنها و غریب بودم . و الان ی ادم داغونم بچمم یک سال و ۸ ماهشه . هنوز افسردگیا و بی اعصابیام خوب نشده 

تنها مشکلم اینه که خانوادم از نظر مالی مشکل دارن و اینکه خواهرم یه مشکلاتی داره همش غصشو میخورم  ...

مشکل مالی و که همه دارن عزیزم 

انشاالله اونم حل میشه 

ولی پیش بعضی مشکلا مشکل مالی چیزی نیست

بدترین مشکلم اینه از نظر روحی خیلی تحت فشارم. خانوادم توقع دارن از نظر مالی کل خرج خونه رو بدم. از ی ...

بمیرم ...

انشاالله حل میشه 

خیلی خوبه که یه امید داری🤍