2777
2789
عنوان

قول میدم اگه یه روزی پسر دار شدم

451 بازدید | 31 پست

مادرشوهر خوبی بشم برای عروسم

بدونم که اون همسن دختر منه و خودمو با اون مقایسه نکنم تو هیچ مسئله ای دخالت نکنم و حد و حدود خودمو بدونم به بهونه محبت کردن فضولی نکنم زیر زیرکی پسرمو پر نکنم 

قول میدونم اینو بدونم و بفهمم که اونم یه دختره که با هزار تا امید و آرزو ازدواج کرده 

قول میدم ازش هیچچچ توقعی نداشته باشم چون اون عروسه منه و وظیفه ای در قبالم نداره

به خدای خودم قول میدم که دل یه دختر جوونو نشکنم باعث اشک ریختنش نشم باعث نشم که به خدای خودش بگه مگه آدما هم میتونن انقدرر ظالم باشن.

قول میدم که قرار نیست نداشته ها و نشده های زندگی من برای اون هم تکرار بشه

قول میدم که بهش تیکه نندازم حتی با لبخند و شوخی  هیچوقت طوری رفتار نمیکنم که پسرم احساس کنه که خانمش کمتر از بقیست.

قول میدم هیچوقت با هیچ حقه و نیرنگی عروسمو جلوی پسرم آدم بده جلوه ندم و خودمو یه فرشته بی گناه و معصوم.

قول میدم جلوی عروسم هیچوقت از دختر دیگه ای تعریف نکنم.

از همه مهم تر قول میدم پسری تربیت کنم که کوه باشه برای همسرش مرد باشه برای خانومش هیچوقت اشک دست گل مردمو درنیاره همیشه حامی باشه برای دختری که شده خانوم خونش 

قول میدم پسرم تو هیچی برای زن زندگیش خساست نکنه از عشق و محبت گرفته تا پول و ..

قول میدم پسرمو یه مرد واقعی بار بیارم که وفا دار باشه که خستگی و غصه هاشو آوار نکنه رو سر زن و بچش که مرد باشه یه مرد واقعی

منم عاشق پسرم🥺❤️

✨️هیچکس نبود،خودم بودم✨️هیچکس هم نباشه،خودم هستم✨️   ♡خودم و خدام♡                                             ▫️▫️◻️ ما کلیه مونم دیم به کسی باز میاد از اونی  که بخیشو پانسمان کرده تعریف میکنه    ،،:)تابوده چنین بوده امان از بی نمکی دست ....�🙂🙃
منم عاشق پسرم🥺❤️

منممم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نایس

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
یه مادرچجوری قول بده پسرش خسیس نباشه؟?؟؟؟؟

یه بچه اگه از بچگیش خساست نبینه یا حدالقل بدونه چقدررر مشکل ایجاد میکنا قطعا تو هیچ موردی خسیس بار نمیاد بنظرم خیلی تربیت موثره

کار خوبی میکنی ولی همزمان هم یادت باشه ممکنه انگشت عسلیتو گاز بگیره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اعرین ولی از طرف خودت میتونی قول بدی نه از طرف پسرت.اون راه خودشو میره

اما من همه ی تلاشمو میکنم اما اگه قرار نیست همچین چیزی اتفاق بیفته امیدوارم نباشم تا سرشکسته نشم

یه مادرچجوری قول بده پسرش خسیس نباشه؟?؟؟؟؟

وقتی خودش خسیس نباشه پسرشم یاد میگیره بعدم هی تنگ گوش پسرش نخونه خرج زنت نکن نخر براش

بابات برا من نکرد پس تو هم برا زنت نکن

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
سرشب شوهرم گفت اگر پسر دار بشیم خیلی کارمون سخت میشه  خیلی حساسه تربیت پسر گفتم میگن دختر سخت ...

شوهرت عاقل ترین و فهمیده ترین مرد دنیاست

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"